BLUISH

Huidellaan jo huhtikuun puolessa välissä ja pihalle on ehtinyt tän illan aikana sataan aikamoinen lumikerros... Just tänään käytiin päivällä napsasemassa postauksen kuvat ja ei oikeastaan menny ees vissiin tuntiakaan, kun maassa oli jo valkea peite. Ei tässä mitään, mä nautin tästäkin, mutta olishan se aika bueno, että olis nyt joko kevät tai talvi eikä jotain siltä väliltä.


Säästä huolimatta saatiin tänään napsittua kivat keväiset asukuvat. En voi oikeestaan ees sanoo, että pitkästä aikaa, sillä just parit asut ollaan ikuistettu viikon sisään tätäkin asua aiemmin, mutta mulla ei oo vaan ollut vielä aikaa tsekkailla ja muokkailla kuvia kunnolla saatika sit tulla raapusteleen mitään kummempaa.


Mun kaikki aika tuntuu hujahtaneen töissä, sairaalassa ja joogassa, hah. Nyt onneks pääsiäisloma päätti yllättää ja aattelin tehä just sitä, mikä tuntuu milläkin hetkellä hyvältä eikä varmaan yllätä, että jostain syystä myös blogi ja kasa asukuvia kuuluu niihin hyvän fiiliksen suunnitelmiin.


Bomber jacket / Pieces
Furry jacket / H&M
Shirt / H&M
Jeans / Miss Selfridge
Shoes / H&M

Haluan toivottaa vielä ihan superia pääsiäistä joka iikalle! ♥ Ottakaa kaikki ilo irti ja syökää paljon suklaamunia, olitte sitten tuplapalkan voimin töissä tai sit rentoillen kotosalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti