HUHTIKUUN SUOSIKIT x 4

Huomenta ja ihanaa vappua! Mun vappu taitaa ainakin näillä näkymin kulua lähinnä töissä ja ehkä jotain pientä olis kehitteillä tälle illalle. Ei oo kyllä yhtään vappufiilistä, ku ikkunasta katsoessa ulkona komeilee valkonen peite maan päällä, mutta eikös tää ala oleen jo aika perus. Saa nähä millon tulee se kunnon kevät vihdoin! Kumminkin huidellaan jo taas huhtikuun vikassa päivässä, joten eiköhän oo aika pistää kuukauden suosikit jakoon.


Ihan ensimmäisen paikan listalta ansaitsee Nivean kosteuspyyhkeet. Nää on niin monesti pelastanut mun meikkien putsauksen, koska kosteuspyyhkeet on sopivasti tossa sängyn vieressä ja yleensä pitkän päivän jälkeen näille todellakin tulee käyttöö. Plussana vielä se, että näillä tosiaan saa kaiken meikin putsattua ja en tiedä mitä nää pyyhkeet iholle tekee, mutta on sekin parempi, kun olla putsaamatta meikkejä lainkaan. Laiskan tytön pelastus siis!


Toisena hygieniatuotesuosikkina Madaran yrttidödö, josta mulla ei oo muuta, kun hyvää sanottavaa. Tää on oikeastaan kaikin tavoin parempi, mitä mun edelliset Erisanin ja LV:n dödöt eikä oo muuten millään tapaa allergisoinutkaan, mitä esimerkiks mun just edellinen Erisanin dödö teki, vaikka piti olla allergia- ja astmaliiton suosima. Yrttidödö tosiaan pitää kainalot kuivana, kuivuu itsessään nopeesti eikä kainalot haise päivänkään päätteessä miltään, joten kaikki tää ilman alumiinia tai muita vaarallisia, kroppaa tukkivia härpäkkeitä. Aika nappituote siis!


Mä en halua kannustaa ketään ostaan lisää muoviputeleita, kun niitä tästä maailmasta löytyy jo liikaa, joten muakin vähän kaduttaa, että ruokin taas lisää niiden käyttöä ostamalla nää Palmoliven suihkusaippuat, mutta näiden tuoksu on vaan niin ihana ja tuntuu hyvältä iholla kermasen koostumuksensa ansiosta.


Viimesimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, saanen esitellä ihanan pehmeen ja lämpösen Stradivariuksen neuleen. Bongasin neuleen mistäs muualtakaan, kun Radiokirppikseltä... :D Tää on kunnon monitoimineule, sillä tätä on tullut pidettyä joogatunnilla, kun myös vähän siistimmänkin asun kaverina ja hyvin on toiminut molemmissa tarkotuksissa! Niin ja kotona rentoiluneuleenakin tää toimii paremmin, ku hyvin. Hah, sanoinko vielä, että tää on ihan tajuttoman pehmee!? ♥

Mä taidan nyt lompsia valmistautuun illan vuoroo varten, adiós! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti