SE VANHA TUTTU KAVERIKIRJA

Muistatteko alakoulusta vielä ne kaverikirjat? Mä muistan, sillä taisin ostaa vähintäänkin joka lukuvuosi uuden ja rakastin täytellä niitä. Mulla ei oo harmainta hajuakaan onko ne vielä tallessa jossain, mutta joskus taisin niitä lueskella muutamia vuosia takaperin ja oli kyl ihan hauskaa luettavaa. Tällä kertaa me ei niihin kurkata, vaan pääsette kurkkaan ihan tämmösiin perusjuttuihin musta, jotka luultavasti tiesittekin ehkä jo joiltain osin.


Nimeni on... Heli.

Jotkut tosin kutsuvat minua... Helleviks, Hilleviks, Hellevimediheliks, Helunaks, Helgaks... Siis näitähän löytyy noin miljoona. :D

Oon syntynyt... 23.7.1996 Taysissa.

Pienenä olin varma, että minusta tulee... laulaja, lääkäri tai poliisi. Niin ja se laulava lääkäri!

Kolme parasta piirrettä minussa on... otan muut huomioon toisinaan ehkä vähän liikaakiin, lojaalius ja pieni sarkasmin vivahde about kaikessa mitä teen tai sanon.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu... valmistuminen, töiden tekeminen ja just niiden harrastusten jatkaminen, jotka tuntuu hyvältä tällä hetkellä eli blogijutut ja jooga.

Suosikkikaupunkini on... Jyväskylä ja Tampere ehdottomasti. ♥


Suosikkibiisini tällä hetkellä on... kaikista suosikein on Jon Bellionin All Time Low!

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on... Pancho ja härän lehtipihvi.

Suosikkijuomani on... täytyykö mun edes vastata tähän... Kahvin voittanutta ei oo.

Suosikkisarjani just nyt on... 13 reasons why ja Riverdale. Ja tottakai parasta viihdettä on myös Tempparit!

Suosikkikosmetiikkatuotteeni on tällä hetkellä... tää ei oo kosmetiikkatuote, mutta Nivean kosteuspyyhkeet, koska monesti pitkien päivien jälkeen päädyn pyyhkiin päivän naamavärkin siihen. Niin surkuhupasaa.

Suosikkisovellus puhelimessani on... musta tuntuu, että sellasta ei tällä hetkellä oo. Tai jos pitäs joku valita, niin varmaan ihan vaan wappi, koska sillä hoituu kaikki niin kivuttomasti.

Mitä pakkaat mukaan lomalle?

Meikit, kasoittain kivoja vaatteita, hyvän kirjan ja mun järkkärin.


Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe?

Yleensä pistän musat täysille ja heilun vaan ympäri kämppää muka tanssien, mut siis no... Mähän en osaa tanssia, niin voitte kuvitella miltä se näyttää. Välillä kans sovittelen joitain kivoja asuja ja mietin, että mitä kaikkee voisin yhdistellä. Tätä teen harmittavan harvoin nykyään, koska sillon aikoinaan se autto ihan älyttömästi aina asukriisien iskiessä!

Viimeisin sisustusostoksesi?

Varmaan se torkkuhuopa, mistä kirjotin täälläkin.

Viimeisin WhatsApp-viesti?

Mun parhaalta kaverilta niinkin eksoottinen viesti kuin: "En jaksa laittaa kaikkee viestillä".

Paras tapa tuhlata 50 euroa?

Tällä hetkellä varmaan joko ruokaan, laskuihin tai sit tällä viikolla saapuviin rilleihin. ♥

Bravuurini keittiössä?

Mitä tähän nyt sit kertois... Dippi mun lauantai-illan sipsejä varten? Hahah, mut to be honest en todellakaan tiiä. En hirveesti viihdy keittiössä ja kärsimättömänä ihmisenä mulla ei riitä luonne hirveesti kokkailuun tai leipomiseen. Teen kumminkin tosi hyviä lehtikaalisipsejä!!! Niiden ohje on itseasiassa täällä.

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta... sipsiä ja dippiä.

Miltä teidän vastaukset näihin kaverikirjan kysymyksiin näyttäis? ♥

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Mä tein jonkin aikaa sitten tälläsen postauksen omaan blogiin, mutta jossain vaiheessa vois kyllä harkita tekemistä uudestaan! Kuitenkin mielipiteet ja vastaukset näihin kysymyksiin muuttuu :-)

  millattt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on aina niin huippua väsäillä! :) Ja just päivitellä tekemällä uusiks aina aikanaan.

   Poista