KESÄN MERKIT

Tässä kohtaa vois jo melkein sanoo, että kesä on tullu tai ainakin kesäsin fiiliksin ollaan menty vahvasti viime viikko. Monena iltana ollaan suunnattu ihaileen auringonlaskua, kun se on vaan näyttäny liian kauniilta ihailtavaks pelkästään ikkunasta. Mä oonkin nyt keränny liudan kaikkia ihania juttuja, jotka mun mielestä merkitsee sitä, että kesä on startannu. ♥


Auringonlaskut, jotka vetää kaiken vihreyden tovin ajaks kultaseks.

Ekat mansikat, jotka ei tosin vielä oo suomalaisia. Niitä siis odotellessa! ♥

Hameiden ja shortsien käyttö ihan ilman sukkiksia ja kun takin voi jo varmoilla mielin jättää kotiin!

Mieli, joka vihdoinkin tuntuu heränneen talviunilta ja into, jota riittäis vaikka muille jakaa. Energiavarastot tuntuu triplaantuneen ihan yhtäkkiä.

Lintujen laulu.


Ulkoa kajastava valo jopa erittäin myöhään illalla ennen unille menoa.

Avonainen ikkuna yöt ja päivät. Etenkin illalla ja aamulla on parasta kuulla avonaisen ikkunan välityksellä myös lintujen piristävät sirinät, jotka tuo sitä jotain jo muutenkin rentoon ja hiljaseen meininkiin aamulla herättyä. Se saa mut aina tajuaan, miten onnekas saan olla, kun oon just tässä hetkessä läsnä.

Kun aurinko lämmittää paljasta ihoa.

Mun on ihan pakko myös mainita siitepölyallergioista... Mitäpä kevät ja kesä olis ilman näitä! Terkuin kokoajan pärskivä nuhanenä.

Kun yhä useemmin jättää meikkaamatta ja tuntee olonsa paljon freshimmäks ilman meikkiä.


Elämä tuntuu vaan kaiken kaikkiaan nyt ihan superhyvältä. En tiedä johtuuko se tästä vuodenajasta vai siitä, että kuluneen rankan kevään jälkeen osaa arvostaa kaikkee ihan uudella tapaa, mutta mulla on vaan niin hyvä fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti