SUMMER BUCKET LIST 2017

Mun blogissa on jo alkukesälle vakiintunut kesän ämpärilistan tekeminen eli toisin sanoen listaus asioista, mitä haluan ja aion tänä kesänä puuhailla. Töiden takia taas yritän pitää listan mahdollisimman realistisena ja helposti toteutettavana, koska rehellisesti ajatellen sitä ei ihan hirveesti liikene aikaa töiden ohella lähtee tekeen mitään sen suurempia.


1. Matkusta Jyväskylään ainakin muutaman kerran.

Mulla onkin jo eka Jyväskylän visiitti tiedossa heti tällä alkavalla viikolla, sillä käyn hakemassa mun paperit sieltä suunnilta. Se visiitti on tosin erittäin pikanen, joten sen suurempia en ehdikään, kun sit täytyy rientää takas tänne Tampereen suunnille ja töihin. Pari visiittiä täytys siis suunnitella semmosia, jollon ehtisin treffaan kavereitakin kunnolla ja tosiaan edes näkeen suurinta osaa heistä. Toivottavasti sellanen hyvä väli koittais pian. ♥ 

2. Yritä nauttia mahdollisimman monesta auringonlaskusta.

Tarviiko tätä edes selitellä sen kummemmin! Auringonlaskuissa on vaan sitä jotain ja maisemat näyttäytyy kultasessa loisteessa lähes täysin toisin.

3. Jatka joogaa ja opettele lenkkeilemään.

Mä hurahdin joogaan täysin tänä keväänä, mutta nyt on ollut pientä breikkiä siitäkin. Takas joogan makuun päästään taas kesäkuun puolella, mutta sitäkin haasteellisempana pidän tätä jälkimmäistä. En tiedä kuinka moni luki mun blogia sillon alkuaikoina (2 vuotta sitten), kun lenkillä tuli vielä tuolloin käytyä suhteellisen usein ja se oli aika tärkee osa silloista elämää. Jyväskylään muuttaessa se vaan jotenkin jäi ja haluaisinkin nyt takas sen fiiliksen, mikä sillon oli lenkkeilystä. Alku on se vaikein, eikö?

4. Maista ainakin paria uutta jätskimakua!

Aina mä valitsen sen tutun ja turvallisen, oli kyse sit oikeastaan mistä vaan, joten voitas heittäytyä omalta mukavuusalueelta tänä kesänä pois edes näin jätskimakujen osin. Ens kerralla, kun meen jätskikaupoille, niin lupaan ostaa jotain muuta, kun lakritsi- tai Puffet jätskin... :D


5. Suuntaa Poriin ehkä jopa pariinkin otteeseen.

Suunniteltiin erään mun rakkaan ystävän kanssa, että suuntaisin jossain kohtaa Poriin hänen luokseen, kun vaan saadaan aikataulut natsaan ja ootan sitä ihan älyttömän innolla! ♥ Ja toisena reissuna tuli myös mieleen Yyteri, johon luultavasti matka vie toivottavasti tän kesän aikana.

6. Särkänniemeen!

Johon itseasiassa oonkin suuntamassa ainakin varmasti eräänä kesäkuisena sunnuntaina, mutta ehkä vielä jopa toistamiseenkin kesän aikana. Saa nähdä!

7. Nokka kohti Tampereen Flowparkia.

Jo viime kesänä mun piti mun parhaan ystävän kanssa suunnata Jyväskylässä Laajiksen seikkailupuistoon, mutta jostain syystä sekin vaan jäi. Tänä vuonna poikaystävän kanssa me luvattiin toisillemme, että mehän muuten mennään Varalan Flowparkiin, joten sinnehän me siis mennään. 

8. Osta lentoliput.

Jep, mun kesän tavotteena on hankkia lentoliput ens syksylle. Matkakohteita ollaan kaavailtu kertaan, jos toiseenkin ja entistä useemmin se viisari osottaa Lontoon suunnille, mutta saa nähdä päädytäänkö johonkin muuhun kohteeseen. Oikeastaan mikä vaan kelpaa mulle, kunhan tiedossa on jotain uutta ja jännää.

9. Järjestä elämäs eka piknik.

En oo koskaan aiemmin järjestäny mitään varsinaista piknikiä, mutta tänä kesänä olis kiva joko kavereiden tai poikaystävän kanssa suunnitella moinen. Skumppaa, mansikoita, vesimelonia, viinirypäleitä, croisanttia... Mitä ikinä sit keksiikään. Voiko olla mitään parempaa kivan kesäpäivän viettoon.


Tietenkään en aio myöskään unohtaa paria postausta taaksepäin listaamiani kirjoja! Mitä sä meinaat puuhailla kesällä? ♥

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Musta tuntu että aika paljon semmosta normaalia kesämeininkiä tässä kuin omassa vastaavassa postuaksessani, sitä semmosta kliseistä ja muutama muu tärkeämpikin toive :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kaikki semmoset kliseiset kesäjutut on ihan huikeutta, kun tuntuu, että ne on viime kesinä jääny jotenkin kauheesti taka-alalle. Täytyy käydä kans tsekkaamassa sun postaus! ;)

   Poista