SÄRKKÄPÄIVÄ

Päivä, jota oltiin odoteltu pitkän aikaan mun parhaan kaverin kanssa koitti vihdoin sunnuntaina, kun suunnattiin aamusta Särkänniemeen. Päästiin siis ilmaseks sinne hurvitteleen muutamaks tunniks, joten tottakai haluttiin ottaa ilo irti kokonaan siitä kolmesta tunnista. Ensimmäisenä käytiin läpi meidän reissun pahimmat laitteet; Tornado, X & High Voltage, joista oikeastaan kaikki oli selkeesti ihan liikaa tälle vanhukselle. Etenkin X, josta vannotin, että siihen mua ei enää kukaan koskaan saa raahattua. Näin mä taisin sanoo jo ennen siihen menoakin, joten never say never... Muistan, miten vielä parikin vuotta sitten tommoset laitteet meni ihan heittämällä eikä tuntunu missään, mutta huh, kun otti mahanpohjasta Tornadossa ja tuntu, että taju lähtee joka kerta, kun pyörähdettiin X:ssä ympäri. Varotuksen sanana, kun X jää sillä vikalla pyörähdyskerralla pää alaspäin sinne ylös jokskin aikaa, niin se vaikuttaa niin minimaaliselta ajalta laitteen menoa katsellessa, mutta kyydissä se tuntuu ikuisuudelta... Oli niin voittajafiilis, kun kyyti alko hellittään sen viimesen ympäripyörähdyksen jälkeen.


Vaikka huvipuistoreissu kestikin vaan sen kolme tuntia, ehdittiin me silti juokseen älyttömän monessa laitteessa. Kastuttiin Tukkijoessa, harmiteltiin Koskiseikkailussa pois päältä olevaa vesiputousta, koska sen välttely on aina se jännittävin osa, syötiin minimaaliset isoiks ranuiks kutsutut ranskikset, vedettiin metrilakua Kantti kertaa kantissa ja jädee (banaanikinuskijätski on aika 5/5) sekä kärsittiin kaikenlaisten kieputuslaitteiden jälkeen ihan järkyttävästä olosta. Voisin sanoa, että silti toi lyhyt, mutta varsin ytimekäs särkkäreissu tulee oleen mun tän kesän yhtiä kohokohtia jo pelkästään seurankin takia.


Kaiken kaikkiaan oli ihan huippu sunnuntai(aamu)päivä ja odotan innolla, mitä muuta hauskaa tällä kesällä on tuotavanaan. Ainakin tällä viikolla on suunnitteilla yks päiväreissu ihan vähän kauemmas sekä myös tutumista erääseen lähellä olevaan paikkaan kera kameran, jos vaan säät suosii! Niistä lisää sit varmaankin tän viikon lopulla tai viimestään ens viikolla.


Kuvituksena tosiaan toimii tällä kertaa kännykän kuvat, kun siitä huolimatta, vaikka toi mun järkkäri on sieltä pienimmästä päästä, on se silti liian iso tämmösille reissuille, kun mukaan haluaa vaan pienen laukun ja kevyttä kannettavaa. Mitä mieltä muuten ootte tämmösistä postauksista, joissa kerron jostain vähän spessummasta puuhailusta? Yleensähän blogissa vaan sivuutan mun tekemisiä kaikkien muiden postausten lomassa, mutta jos alkaisin useemmin postaileen tämmösistä vähän merkittävämmistä puuhista ja päivistä? Tää mahdollistais mun osalta blogin käytön päiväkirjatyyliin, vaikka ei yhtä henkilökohtaseks mennäkään, mitä mun vanhoissa päiväkirjoissa.


Miten teidä viikko mahtoi loppua? Vielä toivotan ihanaa alkavaa viikkoa ja muistakaa nauttia näistä säistä, vaikka sataiskin samalla tapaa, mitä tänään. ♥ Sadesäätkin pystyy hyödyntään niin monella eri tapaa. :)

6 kommenttia:

 1. Todella mukavan kuuloinen särkkäpäivä ollut teillä lyhyestä ajasta huolimatta :) Itseä kanssa hirvittää, että miten näin vanhemmin kestää noita hurjia laitteita, kun aiemmin niissä pystyi käymään monta kertaa kokopäiväisen huvipuisto -retken aikana :D Ja ehdottomasti lisää vastaavia postauksia ♥

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on ollu pienenä ihan järjetön hurjapää, mikä on niin hassua, koska miten sitä on niin pienenä uskaltanu suunnata just niihin pahimpiin laitteisiin ja kroppa on kestäny, vaikka kuinka monet kieputukset. :D Olis kyllä ihana, jos vielä nykyäänkin kroppa kestäis oikeastaan minkä vaan laitteen ja vaikka monta kertaa peräkkäin! Ainakaan ei ehdi kyllästyyn moisiin laitteisiin, kun ei pysty yhdellä huvipuistokerralla kuluttaan loppuun joka laitetta. ;) Ja näitä tämmösiä postauksia tulossa siis lisää! ;) ♥

   Poista
 2. Monesta blogista on tänään saanut lukea huvipuistoreissuista. Itsellä taitaa tänä kesänä jäädä välistä tän raskauden takia, mutta voisihan sitä joku kerta mennä sinne huvipuisto alueelle fiilistelemään. Ilmaista ja ihan kivaakin huvia se sellainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa mennä fiilisteleen! ♥ Huvipuistoissa on niin aina se oma kesäfiiliksensä. ;)

   Poista
 3. Musta ois ainakin kiva lukea tämäntyylisiä postauksia jatkossakin :) Mun viikko loppui myös kivoissa merkeissä mökkeillessä ja tavatessa muutamia blogityttöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösiä täytyy tehdä siis lisää. ;) Tätä oli meinaa kiva toteuttaakin, kun kerrankin on tehny jotain mainitsemisen arvosta jopa! Ja myös sun viikon lopetus kuulostaa tosi hyvältä. ;)

   Poista