TYYLIÄ RAKENTAMASSA: SYKSYN OSTOSLISTA

Musta tuntuu, että mulla on tällä hetkellä pää ihan jäässä ja vielä huominen pitäs paahtaa töissä ennen sunnuntaista vapaapäivää. Sen takia tuntuukin ihan tarpeeks aivottomalta ja hyvältä paneutua taas vähän pinnallisempiin juttuihin blogin puolella. Samaan tapaan, kun kesälläkin jaoin ostoslistan kesälle/kesille, niin nyt olis vuorossa vähän syksysempää versioo! Osa jutuista on semmosia, jotka ainakin toivottavasti eksyy ostoskorin kautta kotosalle jo tänä syksynä, kun taas osa ei oo ihan niinkään kiireisiä.

autumn wantiesPirteä, syksyinen neule - Mä en oikein tiedä, miten saisin tän mun visioni puettua sanoiks, mutta siis aikalailla just niin, että haluaisin joko punasen tai keltasen neuleen noiden jo kaapista löytyvien tylsien yksilöiden lisäksi. En halua pistää rahojani mihinkään akryylilumppuihin, joten tää on todellakin vaatinut paljon itsehillintää, että en oo vaan roudannut ekaa syksyn väristä neuletta kotiin, johon oon ihastunut vaan sen ulkonäön takia. Mun täytys tän toivossa vielä Booztin ja Sokoksen valikoimat koluta läpi, koska ainakaan Zalandolta en toistaseks löytänyt varteenotettavia vaihtoehtoja...

Syyshuivi/-huivit - Tarvisin kovasti mun ruudullisen, mitä luultavammin akryylisen sellasen (koska siinä ei oo materiaali-/pesulappua ollut alunperinkään!?!?), syyshuivin tilalle luonnonkuituja sisältävän huivin, joka olis muhkee ja todella lämmittäis. Vielä haasteellisemman mun syyshuivin etsinnästä tekee se, että haluaisin mun kaikkien välikausitakkien kanssa sopivan tasan yhden huivin. Toki käytän myös ton ruudullisen ihan loppuun, mutta että se uus sopis kaikkien kanssa... Saas nähdä, miten onnistuneesti mun huivihaaste toteutuu. Jos taas en löydä sitä yhtä jokaisen takin kanssa mätsäävää, niin sit täytyy panostaa kahteen erilaiseen huiviin.

Vaalea trenssi - Tää nyt ei oikeastaan ees oo mikään must -juttu, mutta vaaleat trenssit vetää mua aina puoleensa ja trenssit ylipäätään. Jos joku takkimalli voi yhtä paljon olla mua, niin just ne. Tummansininen trenssi multa jo löytyykin, mutta ehkä vielä joku syksy päätän hankkia sen kaveriks vaalean sellasen, mieluiten vähän pidemmän. Pitkään oon haaveillu Burberryn trenssistä, mutta ne on suht tyyriitä siihen nähden, että trenssit nyt yleensä kestää hyvinä monia vuosia, oli kyseessä sit se halvempi tai vähän kalliimpi versio, joten kyllä sillon mieluummin pihistää... Pst, mullahan on Vero Modan trenssi, joka elää hyvänä jo kuudetta vaiko jopa seitsemättä vuottaan.

Viininpunanen vekkihame - Ah, vekkihamerakkaus jatkukoon! Tummansininen multa jo löytyykin ja se on yleensä vaan kesäsin käytössä, kun on niin hepposta matskua, että ei sovi esimerkiks mustien sukkisten kanssa eikä myöskään nilkkureiden kanssa. Viininpunanen vekkihame, joka olis vähän paksumpaa ja lämmittävämpää materiaalia, joka menis mustien sukkisten ja nilkkurien kans, olis aarre mun vaatekaappiin. Ja oi hitsi, miten ihana oliskaan välillä vaihtaa kaikki mustat ja harmaat hameet sekä farkut tommoseen yksilöön, joka varmasti piristäis syysasua omalla tavallaan.

Ruskeat nilkkurit - Nääkin menee siihen kastiin, että en ainakaan nyt just tarvis, mutta olishan nää kivat. Jotenkin ruskeista nilkkureista tulee enemmän syysvibat, kun esimerkiks mustista ja päätinkin, että mun tän hetkisten nahkanilkkurien tullessa tiensä päähän, taidan hankkia ruskeat tilalle. Tai saa nähdä, että hankkisko nää jo sitäkin aiemmin. Tosin karu totuus saattaa olla se, että mitä luultavammin en ehdi käyttää niin monia syyskenkiä, mitä mulla jo on (3 paria + kumpparit). Ehkä maltillisesti odotan, että edes yhdet niistä tulee tiensä päähän ja sit harkitsen tilalle ruskeita nahkanilkkureita.

Nahkahanskat - Koska jätin edelliset nahkahansikkaat kouluun enkä sen koommin niitä löytänyt, niin uudet olis paikallaan! Vähän kyllä harmittaa, koska ne edelliset oli niin täydelliset, kun niissä oli se älyttömän söpö rusetti ranteessa eikä ne rokottanu lompakkoo niin paljon, mitä jotkut nahkahanskat... ♥ Taisin hamuta ne sillon meinaa Zalandon aleista, jos oikein muistan. Nyt tosiaan olis uudet etsinnässä, mieluiten mahdollisimman pian. Ja toivottavasti löytyis rusetilliset yksilöt! ♥

Neulemekko - Ja ylläri, että taas mennään mekkolinjalle... Heh. Mutta siis mulla olis etsinnässä rennompi harmaa, musta ja sit vielä joku värillinenkin neulemekko. Esimerkiks noi kollaasissa esiintyvät olis taas niin söpön ruskaisia värejä, että mieluusti jomman kumman kelpuuttaisin. ♥ Tän(kin) suhteen oon aika kranttu, koska haluan neulemekkojen olevan just eikä melkein. Luonnonmateriaalia mieluiten, tietyn mallisia, lämpösiä, tietyn sävysiä... Saa nähdä täyttääkö mikään vastaantuleva neulemekko kriteereitä suunnilleen koskaan ja jos on tähän mennessä täyttänyt, niin on eksynyt takas kaupan hyllylle viimestään materiaalilapun vilkasun jälkeen.

Onko sulla jo syksynen vaatekaappi uomissaan vai metsästätkö vielä joitain yksilöitä sun kaappiin? Pitäkää kiva perjantai, blogin puolella palaillaan uudestaan heti huomenna blogitiimipostauksen tiimoilta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti