8 POSTAUSIDEAA LOPPUVUODEN JOKAISELLE VIIKOLLE

Eilen illalla töiden jälkeen mulla jyskytti pää tyhjyyttään, kun yritin pohtia postausideoita. Ideoita kyllä keksin, mutta ne ei ollut just sillä hetkellä toteutettavissa olevia kuviensa puolesta enkä oikeastaan moisista innostunut hirveesti kirjottelemaankaan silloin. Keksin kumminkin, että miks mä en jakais teidän kanssa hieman postausideoita ja inasen joulusiakin postauksia listaan eksyi.


1. Mitä isänpäivä merkitsee sulle tai millä tapaa sun isä on vaikuttanut sun elämään? Myös viime hetken isänpäivän lahjavinkit on oiva postausidea, sillä onhan isänpäivä jo tänä sunnuntaina.

2. Asupostaus joko omasta pikkujouluasusta tai sitä vastoin asuinspistä kollaasin muodossa pikkujouluihin.

3. Syksyn ja talven date night -ideoita tai sit suositus sun tän hetken lempparikirjasta.

4. Tällä viikolla starttaa joulukuu, joten vinkkaus tän vuoden joulukalenterivalinnasta saattas olla ihan hauska ja miksi päädyit juuri siihen joulukalenteriin? Jouduitko pitkään pohtiin useankin joulukalenterin välillä?


5. Miten sä juhlit tän vuoden itsenäisyyspäivää? Entä mitä suomalaisuus merkitsee sulle?

6. Napsase parit otokset sun kodista joulupuvussaan ja jaa inspistä joulukodin sisustamiseen.

7. Jaa joku ihanan jouluinen resepti! Myös suositukset sun lempparijoululeffoista saattas olla aika kova juttu.

8. Vuoden viimeisellä viikolla on hyvä aika laittaa pakettiin koko blogivuosi ja postata jonkin sortin kooste vuodesta. Mitä tulikaan tehtyä vuoden aikana?


Oon halunnut säästellä näitä talven ihmemaa -kuvia, koska pieni pelko on kokoajan siitä, että mitä jos ei saadakaan taas pitkään aikaan nauttia lumen kirkastamasta maasta eikä tälle harmaudelle näy loppua, mutta ehkä mä luotan siihen, että me tullaan vielä saamaan kauniit kinokset kerran, jos toisenkin. Ja mitäpä iloa näistä kuvista on kellekään, jos ne kuvakansioissa vain pyörii, sillä uuden lumen sataessa käyn räpsiin mitä luultavammin taas ison kasan uusia kuvia, hah. Täältä voit bongata postauksen talven ihmemaasta ja ihastella lisää lumimaisemia.

Kivaa keskiviikkoa joka iikalle! ♥

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, olispa lunta vielä Tampereella noin paljon! :) Ja tosi hyviä postausideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon myös samaa, koska lumi piristi niin paljon! Mutta ehkä uudet nietokset on tullakseen taas pian. ;)

      Poista