BLOGITIIMI - 3 TAPAA INNOSTUA MARRASKUUSTA

Hyvää huomenta! Tänään ollaan taas kuukauden ensimmäisen lauantain kunniaksi tiimipostauksen parissa. ♥ Viime kuulta mun oma osuus tiimipostauksen tiimoilta meni vähän mönkään, sillä päälle kasautukin liian monta juttua kerralla ja olikohan mulla vieläpä työputki päällä sillon, joten postaus vähän jo itestäänkin jäi taka-alalle ees mun huomaamattani. Tässä kuussa halusin tsempata ja onneks hommaa helpotti se, että mulla on pitkästä aikaa jopa koko viikonloppu pelkästään vapaata eikä oo ees iltavuoroja töissä, vaikka yleensä nekin tuntuu ihan melkein vapaapäiviltä, kun saa lötkötellä kotona tai tehdä omia juttuja omaan tahtiin aamusta asti.


Marraskuun tiimipostauksen aiheena on jakaa inspistä marraskuusta innostumiseen. Mulla on aina ollu kovin vahva fiilis siitä, että marraskuu mielletään synkäks, harmaaks ja masentavaks kuukaudeks, vaikka mä ite oon ajatellut marraskuun tunnelmallisena ja turvallisena. Niin ja toki mähän alotin jo ensimmäisenä päivänä joulufiilistelyn ekan glögikupillisen kera ja katsomalla puolet Napapiirin pikajunasta. Toinen puolikas saa odottaa tähän lauantaihin.


Luksusta arkeen pienistäkin joulujutuista

Vaikka mä fiilistelenkin mieleni sopukoissa joulua jo suht hyvissä ajoin, kröhöm tosiaan sieltä elokuusta asti, niin todellisen joulufiilistelyn uskallan alottaa joko lokakuun lopulla tai sit vasta marraskuun alussa kuten tänäkin vuonna kävi. Luksusta arkeen saa niistä pienistä joulujutuista kuten vaikkapa riisipuurosta aamupalaksi, iltateen sijaan glögistä tai kanelikaakaosta ja sen normi yökkärin vaihtaessa jouluyökkäriin. Fiilistellä saa oikein toden teolla jouluvalojen avulla ja joululeffojenkin! Kirjankin mä ajattelin vaihtaa tän nykyisen luettuani johonkin talvisempaan ja mahdollisesti myös joulusempaan eli oikeastaan millä vaan tapaa saa tuotua joulun arkeen jo marraskuussakin. Eihän me haluta vuoden parhaimman ajan kestävän vaan kolme päivää?


Metsäretket kiprakassa säässä

Vaikka kaamosajan parhautta onkin se, kun saa hyvillä mielin käpertyä neljän seinän sisällä vilttiin ja napsauttaa Netflixistä lempparileffan pyöriin, niin silti mä itse ainakin innostun just nimenomaan metsäretkistä pakkaspäivinä. Toki oikeenlaisella varustuksella, sillä ilman lämmintä pipoa ja hanskoja sä jäädyt. Mulla olis kovassa etsinnässä vieläkin ne ulkohousut, koska en oo missään törmännyt moisiin aikuisten versioihin? Ens lumen keinuessa taivaalta menisin mieluusti muun muassa pulkkamäkeen, mutta se osottautuu kovinkin hankalaks ilman asianmukaisia varusteita. Toki en tiedä tuleeko enää nykyään niinkään semmosia samanlaisia talvisäitä, mitä omassa lapsuudessa ja onko pulkkamäkipäivät jo ihan menneiden talvien lumia.


Kotoilua hyvällä omalla tunnolla

Yksi iso syy, miksi talvikuukaudet on mun mielestä maailman paras juttu. Ei tarvii lähtee yhtään mihinkään, vaan saa viettää aikaa omassa lempparipaikassaan eli kotona! Pakkaspäivänä ulkoiluhetken jälkeen on parasta napsasta vedenkeitin käyntiin tai sitä vastoin keittää kupillisen verran kauramaitoo, johon sekottaa kaakaojauheen ja läsähtää kupposen kanssa sohvalle töllöttään vaikka just sitä Netflixiä. Kotoilun saa hyvin käytettyä hyödyks myös joulun suhteen, sillä joulukortit ei valmistu ilman tekijää ja jouluvaloja ja -koristeita voi alkaa viljeleen jo ympäri kotia.

Kuvituksena toimi Laukon kartanon reissulla napatut ruskakuvat, jotka eivät olleet vielä päässeet blogiin asti. Kuvista ainoona taitaa olla pihlajanmarjat, joiden kuva on näkynyt jo jossain aiemmassa postauksessa mun muistaakseni.

Miten te innostutte marraskuusta? Löytyykö kenties samoja innostuksen aiheita, mitä munkin listalta? Muiden tiimityttöjen postaukset pääsette kurkkaan klikkaamalla nimestä! ♥

Jenny  Anniina  Sini  Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti