KESÄN LEMPPARIHAME SYYSASUSSA?

Tässä kuussa on selkeesti otettu joku isompi vaihde ihan huomaamatta käyttöön asukuvien kanssa, sillä niitä on mahtunut alkukuuhun jo neljät! Huh, yleensä mulla tulee kuukauden aikana parhaimmillaan neljät eri asukuvat. Saa nähdä kuinka monet niitä on kuun lopussa kertynyt. Oonpahan saanut selkeesti kiinni myös siitä, mitä lähdinkin alkuvuodesta tavotteleen blogin suhteen, jos vielä muistatte meidän blogitiimipostauksen, jossa mietittiin tässä postauksessa vuoden tavoitteita?


Vaikka blogi onkin tullut harppauksen eteenpäin sisällön ja kuvien kanssa tän vuoden puolella, niin silti mä en ainakaan ihan vielä tullut siitä teille höpötteleen. Jatketaan tällä kertaa otsikon mukaisella linjalla, nimittäin halusin tulla höpötteleen teille enemmänkin vaatteista. Huomenna on tulossa vähän syvällisempää ja henkilökohtasempaa settiä isänpäivän tiimoilta, joten ajattelin, että nyt on parempi heittää blogiin jotain pinnallisempaa ja eilen aamupäivällä napatut kuvat sopi just passelisti tän tekstin kaveriksi.


Asussa näätte jo kesältä tutun hameen, jota tuli käytettyä ihan superisti silloin kuten näistä ja näistä asukuvista saattaakin huomata. Toki tottakai käytän kuvissakin näkyviä vaatteita useemmin, kuin vain kuvia napsiessa, koska en todellakaan vois nimittää hametta lemppariks, jos se olis eksynyt päälle vain pari hassua kertaa kesällä. Tästä itseasiassa tulikin mieleen paljon puhuttanut asukuvien aitous, mutta ehkä se tulee oleen ihan oma postauksensa...


Halusin ihan ehdottomasti lähtee sovittaan kesähametta mun kaikista rennoimman ja pehmeimmän neuleen kanssa, joka myös väriltään natsais hameen siniseen sävyyn ja ne sopikin yhteen ihanan rennosti. ♥ Pyrin aina vaateostoksissa siihen, että vaatteet olis mahdollisimman monikäyttösiä, koska muuten käy just niin, miten mun punaselle ihonmyötäselle samettimekollekin, että sille tulee käyttöä tasan sen kerran vuodessa, vaikka vaate oliskin kuinka ihana. Tavotteena vaatekaapin suhteen kumminkin on se, että jo niistä muutamasta ihan lempparista vaatekappaleesta löytyis omaan silmään miellyttävää puettavaa ja jokaiselle kertyis käyttökertoja mahdollisimman paljon.


Alkusyksystä tulikin karsittua aika reilulla kädellä vaatekaapista semmosia yksilöitä, joille käyttökertoja ei ollut enää pitkään aikaan kertynyt lähes lainkaan, mutta oon huomannut, että yhä useemmasta vaatekappaleesta on tullut semmonen fiilis sen jälkeen, että eihän toi nyt enää oo niin mua eikä sen takia tuu käytettyäkään enää vaatetta eli taas olis paikallaan vaatekaapin läpikäyminen ja kirpparipöydän varailu. Onneks kumminkin nää tietyt vaatteet nousee vaatekaapista esille yhä uudestaan ja uudestaan, jollon tietää niiden myös toimivan mukavuutensa ja ulkonäkönsä ansiosta oikeastaan millon vaan - kesällä tai talvella, sama se, koska ne on selkeesti niitä lemppareita.

JACKET / Pieces - SWEATER / Second hand (Stradivarius) - SKIRT / H&M - BOOTS / Have2have - BAG / DKNY - SCARF / Day Birger et Mikkelsen

Oon aika ylpee mun jatkuvasti muuttuvasta mentaliteetista vaatteiden ja kulutuksen suhteen, sillä se, millanen olin joskus vielä lukioaikoina ja mihin ollaan nyt päädytty, on aika suuren askeleen päässä. Itseasiassa nyt ollaan jo tultu siihen pisteeseen, että haluaisin kovasti pulittaa rahani vaan suomalaiseen ja lähellä tehtyyn, koska noh... Meninpä katsomaan Netflixistä dokumentin The True cost, joka käsittelee pikamuotia sekä sen valmistusta. Toki tiesin kaiken dokumentissa kerrotun jo aiemmin, enhän mä missään tynnyrissä oo kasvanut, mutta kaikki se konkretisoitu. Multa varmaan tulee dokumenttisuosituksia jossain kohtaa, jossa avaan paremmin fiiliksiä kyseisestäkin pätkästä, mutta voisin jo nyt suositella vilkaseen sen.

Mitäpä mieltä olitte tästä kesän yhdestä käytetyimmästä hameesta syysasussa?

4 kommenttia:

  1. Kesältä tuttu hame toimii mainiosti syksylläkin! :) Juuri tuota minäkin olen oman vaatekaappini kanssa koettanut toteuttaa, että olisi niitä lempparijuttuja, joita voisi käyttää useamminkin kuin pari kertaa vuodessa. The True Cost -dokkari kuulostaa mielenkiintoiselta, pitääpä tsekata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieluummin kaappi täynnä just sellasia yksilöitä, joita tulee käytettyäkin. :) Ja kannattaa ehottomasti tsekkailla se dokumentti! Oli tosi hyvä ja on kyl laittanu miettiin omaa kulutusta jo entistäkin enemmän.

      Poista