MIETIN, ETTÄ... x 6

Tiistaihuomenet! Tänään mä haluan jakaa teille eräiden asukuvien siivittämänä vähän mun mielen sopukoissa pyörineitä juttuja ja voisin sanoo, että nää on oikeestaan tosi satunnaisia poimintoja kaikesta siitä, mitä on tullutkaan mietittyä. Asusta vaan sen verran, että oli kiva asu, vaikka en olis ihan ekana lähtenyt yhdistään tätä bomberia noiden farkkujen kanssa. Sanotaanko näin, että asu muodostu sillä hetkellä eniten mukavilta tuntuvista vaatteista ja tadaa, lopputulos ei ollut ihan hirvee, mikä yllätti mut.


... onks kaiken oltava nykyään jonkin sortin kisaa? Ei mitään kovin negatiivista mielen päällä sen tiimoilta, vähän vaan harmittaa, että suunnilleen joka jutun suhteen vedetään aika turhalla kilpailumeiningillä... Kisataan jopa siitä, kellä on vaikeinta tai kuka ylipäätään on milloin mitäkin joko saavuttanut, ollut saavuttamatta, tehnyt, ollut tekemättä tai ihan vaan on luonteeltaan enemmän tai vähemmän jotain tiettyä. Jos ees saitte kiinni, mitä meinaan, niin enhän oo ainoo, kenen mielestä tää on ihan hullua? Eiks vertailu pitänyt lopettaa?

... miks kävin niin harvoin pelaamassa sulkkista? Siitähän tulee ihan huikee fiilis, kun pääsee purkaan mieltä mailalla sitä itse sulkkispalloa kohtaan ja vielä huikeempi fiilis tulee, kun saat vastapelaajan kanssa kunnon lyöntiketjun. Oliskohan tollekin joku ihan oikee termi sulkkispiireissä? Tosin tähän on jo tullut muutos, sillä ollaan käyty pelailemassa nyt muutaman viikon sisään oikein ahkerasti.


... miks mulla on niin huono tuuri nahkahanskojen kanssa? Reilu vuosi sitten hukkasin mun söpöt rusettinahkahanskat kouluun, joista olin maksanut tuolloin sen hetkisen kukkaron nyörien mukasesti maltaita ja sama homma tapahtu taas! Ostin hullareilta uudet nahkahanskat ja kadotin ne heti viikon sisään.

... kuluuko muilla vapaapäivät ja ylipäätään vapaa-aika silmänräpäyksessä? Joka kerta vapaiden jälkeen tai ylipäätään edes pelkän vapaan illan jälkeen yhtäkkiä se kaikki onkin jo jossain kaukana menneisyydessä ja tajuan, että en ees saanut niitä kaikkia juttuja tehtyä, joita tehtävälistalla häämötti.


... millon termi ruuhkavuodet on alkanut tarkottaan pelkkää lapsiperhearkea? Siis oon todella pohtinut, että miks tota termiä käytetään edellä mainituissa elämäntilanteissa, kun mulle aikoinaan selitettiin termi nimenomaan niin, että on sen perus lapsiperhearjen lisäksi myös omat vanhemmat huollettavana ja vieläpä lapset pieniä. Hah, onneks mulla on niin isot murheet, mutta pienenä vierestä katsoneena sitä, kun iskä joutu yhdessä kohtaa juokseen töiden, jo aikansa jättäneen rakkaan mummon ja mun sekä vielä muunkin perheen hullutusten parissa, niin siinä, jos jossain on varmaan ollut ruuhkavuosiainesta kerrakseen. Nykyään oon ruuhkavuosille kuullut avauksena "pelkästään" työt, lapset ja harrastukset, mikä on pistänyt miettiin, että oonko elänyt väärän informaation kanssa näin pitkään ja ruuhkavuodet kaikessa yksinkertaisuudessaan tarkottaa sitä pienten lasten kanssa vietettävää lapsiperhearkea? Toki kaikkihan on aina niin suhteellista, se täytyy pitää mielessä eikä ulkopuolisena voi koskaan tietää totuutta siitä, mitä toisen elämässä on meneillään. Mietin nyt vaan sen termin todellista tarkotusta.

... miks herätykset työaamuina tuntuu paljon rankemmilta verraten vapaapäivien herätyksiin siihen samaan aikaan? Eilen aamulla olin ihan zombiutunut kello seitsemän herätyksestä töihin, kun taas edellispäivänä ja vielä sitäkin edellisenä olin herännyt vapaapäivään kuudelta aamulta ja intoa puhkuen pompannut sängystä tekeen blogijuttuja.

Osaatteko vastata näihin mun mielen sopukoista karanneisiin kysymyksiin? Entä mitä te ootte pohtineet viimesen vuorokauden aikana? Ja hei se kinkkisin kysymys, mitä ruuhkavuodet teidän mielestä tarkottaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti