MITÄ SUN LEMPIPÄIVÄ KERTOO SUSTA?

Jokunen aika sit mulle tuli mieleen hauska idea vähän analysoida sitä, että millasia ihmiset on lempipäivänsä mukaisesti ja tää on suhteutettu lähinnä ihmisiin, jotka mä tunnen ja joiden oon ehkäpä sattunumainitseen joskus lempparipäivästään. Tiedätte myös varmaan, että tätä ei kannata ottaa lainkaan tosissaan eikä tätä oo tarkoitettu henkilökohtasesti kellekään tietylle.


Maanantai - Sä luultavasti rakastat uusia alkuja ja näät joka viikossa tai mikä parempaa, joka päivässä, uuden mahdollisuuden. Rakastat sitä, mitä teet työkses ja toimit inspiraationa muille. Oot luultavasti yrittäjä.

Tiistai - Turvallisuus on sulle tärkee juttu ja harvoin poistut sun omalta mukavuusalueelta, koska miks pitäis? Nautit elämästä sellasenaan ja se on ihan huippu juttu. Uusien juttujen alottaminen ja opettelu on sulle vaikeeta ja alku onkin aina haparointia ennen, kun saat jutusta toden teolla kiinni.

Keskiviikko - Sua ei kiinnosta onko lauantai vai pikkulauantai, sillä sun on pakko nauttia ihan joka päivästä 110% ja koetkin, että muut tuhlaa suurimman osan elämästään loikoilemalla sohvalla energioiden laskiessa viikon rankoista työpäivistä vaan aina alemmas ja alemmas.


Torstai - Rakastat arkea ja sen kiireitä, mutta mikään ei silti voita viikonlopun rentoa meininkiä, joten saat huokaista helpotuksesta, kun enää yks päivä ennen viikonloppua.

Perjantai - Arki ei todellakaan oo sun heiniäs ja koet helpotusta kahdesta vapaasta, jotka vielä siintää edessä. Yleensä oot myös perjantaisin parhaimmillas koulussa/töissä, sillä oot sen verran innoissas vapaista, että sun arjen inho ei edes ehdi pulpahtaan tarpeeks vahvasti pinnalle. Yleensä suuntaat suoraan perjantaina joko sen yhden tietyn ystävättären tai koko kaveripoppoon kanssa viinille ihan vaan viikonlopun kunniaks ja sun ilta yleensä päättyy vasta pilkun jälkeen siihen, kun konttaat baarista ympäripäissäs kotiin. Ahdistut aina sunnuntai-iltasin alkavasta viikosta.


Lauantai - Oot luultavasti opiskelija ilman työtä, opiskelija arki-iltatyöllä tai sit teet töitä vaan maanantaista perjantaihin ja rakastat pitkän kaavan mukaisia lauantaipäiviä sekä aikatauluttomuutta. Oot tytär tai äiti ja lauantait vietätkin yleensä koko perheen kanssa, jolloin ihan viimestään illalla kokoonnutte katsoon maikkarilta suomalaisia viihdeohjelmia.

Sunnuntai - Pohjimmiltas oot ihan saletisti fiilistelijä ja rakastat kehitellä joka sunnuntaiaamu brunssin sulle ja sun perheelle tai sit kavereille. Rakastat listojen tekemistä sekä niiden toteuttamista. Luultavasti oot myös perfektionisti ja sulla on pakkomielle etenkin siivomiseen sen lisäks, että oot kunnon kodinhengetär.

Mulla ei tällä hetkellä oikeastaan ees oo lempipäivää, sillä oikeastaan jokaisessa päivässä on omat hyvät puolensa ja oonkin analysoinut päiviä just itseni mukaan sekä sen mukaan, mimmonen fiilis kustakin päivästä aina tulee.

Mikä on sun lempipäivä ja miks? Ihanaa lauantaita! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti