ARKEEN PALUU

Ihanaa perjantaita täältä sohvan pohjalta! Halusin tulla höpötteleen teille vähän kuulumisia joulun jälkeisestä ajasta, vaikka oliskin ollu ihanaa, että joulu olis jatkunut vielä hitusen pidempään. Toisaalta nytkin tuntuu saaneen kinkusta ja joulusuklaista tarpeekseen ainakin hetkeks. Tuli meinaa vedettyä kunnon safkaövereitä, huh. Voin kumminkin sanoa, että kulunut joulu oli ihan ehdottomasti paras vuosiin. ♥


Mulla oli eilen eka vuoro joulun jälkeen, vieläpä iltavuoro ja siihen perään tänään aamuvuoro, niin tuntuu taas ihan siltä, että olis jääny jonkun jyrän alle. Se on jännä, miten aina pitkien vapaiden jälkeen tai tässäkin tapauksessa tota viikkoa vois kutsua jo minilomaks, tuntuu töihin paluu jotenkin tosi energiaa vievältä, vaikka mullakin kumminkin molemmat päivät olleet tosi sutjakoita ja kivoja. On ollu hauskalla tapaa outoa tehdä kerrankin jotain näinä välipäivinä, koska luonnollisesti koulussa ollessa ne aina vierähti lomaillen.


Vuodenvaihteessa mun pitäis heittää suuremmalle vaihteelle pääsykokeisiin luvun suhteen ja ajattelinkin ehkä vielä tänään illemmalla väsäillä jonkinmoisen lukusuunnitelman alkaen ens viikon maanantaista. Maanantaina mulla on meinaa ihan normaalisti töitä, joten voisin alottaa vuoden kivasti myös opiskellen samaan syssyyn. Täytyy vaan hieman miettiä, että mihin sen lukusuunnitelman suunnittelen, koska esimerkiks paperisena se ei toimi mulla lainkaan. Oon siis aiemmin jo testannut muutamaankin kertaan paperista versioo sekä kalenteriin rustaillut myös, joten tiedän sen jäävän pian unholaan. Kännykkäsovellustakin on tullut kokeiltua, mutta en tiiä toimiskohan se paremmin, jos sen suunnitelman sais kummitteleen kännykän alotusnäytölle tai muuta vastaavaa, jossa se toimis muistuttajana luettavasta. Täytyy tosiaan pohtia, vaikkakin toi lukeminen tuntu luonnistuvan ihan itsestäänkin ilman suunnitelmia ennen tätä breikkiä.


Huomenna olis töiden jälkeen ennen uudenvuoden viettoon heittäytymistä poikaystävän kanssa tiedossa nano-simin sekä kuorien hommaamista uuteen kännykkään. Sain nimittäin poikaystävältä joulu- ja vuosipäivälahjaks uuden luurin, jolle todellakin on tarvetta. Mullahan on nimittäin pian kolme vuotta vanha LG ja se on jo kertaalleen hajonnutkin. Viime kuukausina on alkanu uhkaavasti ilmaantuun merkkejä oikuttelevasta piirilevystä taas samaan tapaan kuin vuosi sitten sen mennessä rikki, joten uuden kännykän hankinta on ollut mielessä. Takuu ei meinaa enää korvais moista ja maksais uuden kännykän verran piirilevyn vaihto. Ja nyt poikaystävä tohti uuden kännykän hankkia mulle, vaikka en kyllä älyä, että miten, koska itekin oon vaan viivytelly sillä verukkeella, koska nykynen nyt toimii muuten tosi hyvin... Lukuunottamatta niitä kertoja, kun se sammuilee itekseen ja tosiaan viime kerralla piirilevyn mennessä rikki se teki samaa, kunnes ei sit auennutkaan enää koskaan ennen huoltoa. Toi on vissiin aika tyypillistä LG:n kännyköille nimittäin yhellä kaverilla ja mun poikaystävälläkin kävi noin, mutta meillä kaikilla oli kumminkin samalta merkiltä eri mallit... Kaikista vioistaan huolimatta oli mun LG erittäin rakas, mutta ehkä nyt on aika korvata se uudella ja hyödyntää sitä sit vaikkapa varaluurina.


Ootteko te saaneet lomailla välipäivät vai ootteko joutunu hetkeks palaan kesken juhlahumun takasin arkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti