DIY: 4 JOULUKORTTIMALLIA

Aletaan lähestyyn päivä päivältä yhä lähemmäs joulua ja mä aattelin, että ihan viimestään nyt on vielä hyvä aika jakaa joulukortit, jotka mä oon jo ehtinyt askarteleen, jos vaikkapa joku tarvii hieman inspistä joulukorttiaherrukseen! Nää on itseasiassa jo marraskuussa vai jopa lokakuussa tehtyjä, mutta vielä mun pitäis ainakin muutamat kortit tehdä, joista teen sit varmaan toisen postauksen.


Tänä vuonna halusin tosiaan olla ajoissa korttien teon kanssa, koska haluan ne kerrankin tehdä itse ja käyttää vähän omaa mielikuvitusta. Askartelu vaan on niin hauskaa ja mieltä nollaavaa puuhaa! Mä ostin näiden korttien teon jälkeen kultasen metallikynän joululahjojen nimeämistä varten, joten odotan innolla sitä, että pääsen itse tekstaan seuraaviin kortteihin joulun toivotukset ja ehkäpä vielä lisäks jotain muutakin.


Kovin pelkistettyjä ja yksinkertasia nää kortit kyllä on ja huomaa oman käden jäljen ihan selkeesti esimerkiks tosta joulupallokortista. Ei ihan menny niin nätisti toisesta reunasta glitter verraten muuhun reunaan. Erilaisia ideoita seuraaviinkin kortteihin kyllä piisaa ja oottelen innolla sellasta väliä, kun saa rauhassa syventyä taas askarteleen jotain ihanaa, jolla saa ilahduttaa ja muistaa jotain tärkeetä tyyppiä.


Pariin korttiin halusin liimata sisälle joulun tuttuja klassikkolauluja, mikä oli mun mielestä ihan hauska idea, koska ainakin itellä kaikki joulubiisit on lähellä sydäntä ja muistuttaa etenkin lapsuuden jouluista. Harmaaseen korttiin koin parhaaksi laittaa pelkät joulun toivotukset kaikessa yksinkertaisuudessaan. Täytys vielä tosin korttien vastaanottajat miettiä, vaikka on nää sen näkösiä, että mielellään itselläänkin pitäis!

Onko teillä jo joulukortit askarreltuna vai kenties ostettuna? Meinasitteko lainkaan lähettää/antaa perinteisiä joulukortteja?

2 kommenttia:

  1. Suloisia kortteja! Ehdottomasti pidän myöskin kiinni joulukorttiperinteestä, mutta taidan tänä vuonna turvautua ajanpuutteen vuoksi kaupan kortteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä korteista tuli kyl tosi söpöjä! Saas nähdä, mitä sitä keksii seuraaviin, jotta sais ees yhtä kivoja. :) Kaupan kortit on kans ihania! Mulla on menny suurin osa jouluista turvautuen niihin.

      Poista