KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJA EDELLISVIIKOLTA

Tuntuupa oudolta, kun ei oo ehtinyt kirjotteleen lainkaan pariin päivään. Sunnuntai meni töissä ja mulla oli pari hassua tuntia töiden jälkeen vapaa-aikaa ennen unille menoa, joka sekin aika meni hiusten setvimiseen enkä muuten silti saanu setvittyä niitä täysin! Eilen taas töiden jälkeen tyttären velvollisuuksiin kuuluen mun piti kuskailla äitiä asioille sekä samaan syssyyn kävin ostamassa jo kaikki joulusuklaat varastoon ja illalla suuntasin poikaystävän sekä täditettävän kans katsoon Star Warsin uusimman. Nyt, kun oon saanut reilut kymmenen tuntia unta kalloon ja oon pirtee kuin peipponen, niin on hyvä taas tulla raapusteleen teillekin ja vieläpä oikein viime viikon kiitollisuuksista. ♥


Maanantai

Oon kiitollinen Tampereesta, josta tuntuu löytävän aina jotain itselle uutta ja hienoa suunnilleen joka kolkasta, mihin satutkaan nokkas suuntaan.

Kun suuntasin kauppaan sipsihimoissani, mutta kerrankin herkkupäivänä ostin sipsien sijaan pähkinöitä! 

Poikaystävän tekemästä ja taas niin herkullisesta ruuasta, nimittäin kanaa ja bataattikuutioita. ♥ En tiedä mitään parempaa ja etenkin just poikaystävän väsäämänä (ja maustamana).

Tiistai

Yön aikana sataneesta lumipeitteestä sekä muutenkin koko päivän kestäneestä lumisateesta.

Kirpparireissusta, jollon tein kolme kivaa löytöä pitkästä aikaa.

Keskiviikko

Kiva työpäivä.

Käytiin parhaan ystävän kanssa katsomassa Idän pikajuna, joka oli vieläpä tosi hyvä, suosittelen!

Noutoruuasta ja mahdollisimman rasvasesta sellasesta.

Siitä, että oon oppinut lyhyiden päikkäreiden jalon taidon. Ps. Jopa 20 minsan pikapäikkärit oikeesti virkistää!


Torstai

Aikaisin herääminen sekä aamukahvi lyhyiden unien jälkeen.

Aikatauluttomuus.

Perjantai

No palkkapäivä, joten mikäs sen parempaa!

Anniina ja meidän piparkakkulattehetki oli ihan paras. ♥

Lauantai

Yritin parhaani mukaan olla kiitollinen aikasesta herätyksestä, vaikka olo oli lähinnä sama kuin katujyrän alle jääneellä... :D Silti parempi yrittää olla positiivinen ja enää tän herätyksen jälkeen olis kaks järjettömän aikasta herätystä.

Lempparisarjan uudet jaksot. ♥

Sunnuntai

Kun sai nukkua edes vähän pidempään kuin edellisaamuna!

Myös siitä, että nukahdin sunnuntai-iltana jo kahdeksan aikaan, koska maanantaina herätys pirahti soimaan 4:30. (Silti olin jatkuvien yöheräilyjen takia hereillä taas jo neljältä...)


Mulla hieman muuttukin tän viikon rennon aikataulun suunnitelmat ja nyt pitäis yhteen päivään yrittää ahtaa muun muassa ne tyttären velvollisuudet uudemman kerran, piparkakkutalon osien kypsennys, jotta ne on perjantaiks jäähtynyt, joulukinkun sulatus, mun ja poikaystävän vuosipäivän/minijoulun/miksisitäsitkutsuiskaan viettäminen, vikojen joululahjojen shoppailu ja mitä vielä. :D Toisaalta onneks noi on tommosia kivoja juttuja, mutta herätys pirahtaa torstaina siitä huolimatta keskiviikkoisen iltavuoron jälkeen soimaan seiskalta aamulla, joten saa nähdä minkä sähellyksen saan aikaan sinä päivänä.

Nyt oottelen, että pääsisin joskus suihkuun, koska vissiin tänäänkään ei mikään voi mennä suunnitelmien mukaan... :D Mä niiiiiin ootan sitä hetkeä, kun ainoona to do -listalla on noi edellisessä kappaleessa mainitut ja sitä ennen yritän olla niin zen. Kivaa tiistaita just sulle! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti