POIKAYSTÄVÄ TINDERISTÄ?

Moikka taas! Mulla ja mun poikaystävällä tuli itseasiassa jo eilen täyteen kolme vuotta, mutta tänään me ehditään juhlistaan tätä meidän yhteistä taivalta, joten sen kunniaks kirjotinkin jo osittain valmiiks teille postauksen siitä, että miten me oikein tavattiin. Tai siis ennemminkin siitä, miten me alettiin jutteleen! En ihan hirveesti oo rustaillut postauksia meidän suhteesta tai ihan parisuhteista ylipäätäänkään, mutta oon miettinyt, että olis kiva joskus kynäillä joku postaus niinkin päin, että Henkka pääsee kirjotteleen musta, meistä tai jotain vastaavaa.


Taustatarinana voisin sepostaa, että kumpainenkin oltiin tinderissä ja molemmat lähinnä vaan mielenkiinnosta, koska mä ainakin omasta puolestani voin sanoa, että en todellakaan etsiny sieltä yhtään mitään ja tykkäsin vaan swaippailla, koska yleensä ne keskustelut oli sitä sorttia, että "mitä kuuluu - ihan kivaa, sulle? - ihan kivaa kans" tai sit oli näitä selkeesti oman elämänsä petisankareita, jotka tuli kysyyn ihan suoraan, että pannaaks. Musta tuntuu, että se on kaikilla tinderöijillä sitä samaa ja ehkä vähän turhauttavaakin, eikö? En sano, ettenkö olis löytäny sieltä niitä helmiäkin, jotka vaikutti tosi kivoilta tyypeiltä ja joiden kanssa sai oikeesti keskustella. Sitä mä sieltä oikeesti taisin hakee, pelkkää juttukaveria, koska puheiden siirtyessä näkemiseen aloin aina jänistään ja muutenkin oon vähän semmonen yksinäinen susi, että nautin itsekseni olemisesta kaikista eniten, vaikka poikaystävä tuntu sillonkin ajatuksen tasolla kivalta. On se edelleenkin kivaa, mutta kuten varmaan tiedätte, parisuhteet on aikaavieviä, joten sitä ihan täysin omaa aikaa ei oo tietenkään läheskään niin paljon. Onneks löysin kumminkin tommosen tyypin, jolle voi ihan reilusti sanoa, että just nyt haluaisin vaan olla omissa oloissani ja parasta on se, että voidaan tehä niitä omia juttuja yhdessäkin.


Tosiaan muistan Henkan tulleen sillon kolme vuotta sitten jo joskus syysloman aikoihin jutusteleen mulle ja keskustelu alko Henkan kysyessä, et onks mun iskällä paljon metsää, ihan perintösyistä kyselen. Mietin vaan, että mitä ihmisten päässä pyörii sillon, kun heitän ilmoille ton lauseen, millä Henkka on saanu mut selkeesti haksahtaan siihen. Se oli itseasiassa intissä tollon ja asu Jyväskylässä, joten ajattelin, että heittäydyn ite mukaan tohon hommaan rennoin mielin ja onhan se kiva nappasta itelleen tommonen hauska juttukaveri tosta. Pitkälle on tultu pelkästä hauskasta juttukaverista.

Olin ihan varma, että en enää koskaan tuu edes yrittään mitään kaukosuhteilua, koska se on ihan liian raastavaa enkä jaksa semmosta, sillä mun ensimmäinenkin parisuhde oli kaukosuhde. Henkan kanssa kaikki oli kumminkin niin paljon helpompaa, paitsi vissiin minä itse Henkan mielestä alussa... Tosiaan me puhuttiin näkemisestä ihan tosi pitkään, mutta kun mä olin jo mielessäni pyöritellyt, että kaukosuhteet ei oo todellakaan mua varten, niin siinä oli kaikenlaista säätöö sun muuta mun puolelta ennen, kun asiat alko selkeneen ja päästiin näkeen ekan kerran. Sain Henkan vissiin epäröimään aika isolla kädellä mun näkemistä ollenkaan sen takia, vaikka se ei ees ollu mun tarkotus. Jopa vielä sillon ekan kerran jälkeen, kun oltiin nähty aattelin, että äh ei siitä tuu mitään, koska ei kaukosuhteista koskaan tuu. Joulukuun lopulla me sit oltiinkin jo me, joten kaikki eteni aika nopeeseen tahtiin.


Samalla Henkka pääs sillon joulukuussa intistä, joten meidän näkemisetkin helpottu ja noin puolisen vuotta oltiin kaukosuhteessa ennen, kun päätinkin sit lähtee kouluun Jyväskylään, koska en olis ekalle välivuodelle mun CV:llä saanut töitä eikä korkeakoulupaikkaan ollut mitään saumaa sinä kesänä (kiitos mun huonon pääsykokeisiin valmistautumisen) ja Jyväskylässä me muutettiinkin sit kimppaan, vaikka eka mietittiin toisin. Nyt tosta yhteenmuutostakin on jo kaks ja puoli vuotta, mikä tuntuu ihan hullulta. Aika vaan vierii kokoajan ja en tosiaan olis uskonu, että näinkin pitkään joku on jaksanu olla mun kanssa! Sitä sormusta ootellessa...

Missä sä oot tavannu sun kumppanin? Entä mitä mieltä oot tinderistä sun muista tommosista deittisivustoista ja -sovelluksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti