VUODEN 14 SUOSIKKIASUA

Moikat jo toistamiseen tänään! ♥ Mulla on sujunut vika päivä rennoissa merkeissä yökkäreissä hengaillen ja niin se luultavasti jatkuukin siihen asti, kun suunnataan katseleen ilotulituksia pihalle ja pääsee mun uuden kännykän kamerakin tuolloin testiin, sillä ajattelin yrittää ikuistaa hetken järkkärin sijaan kerrankin kännykällä. Halusin vielä tehdä koosteen mun lemppariasuista vuoden ajalta ja niitähän muuten on! Oli niin vaikea yrittää päättää, koska tottakai jokainen asu on omalla tavallaan lemppari. Loogista, että ne ei muuten olis mun blogiin asti koskaan päätyneetkään.

1 / 2

Startataan tällä parivaljakolla vuoden alkupuolelta. Näyttää hurjalta, että oon huidellut ilman kaulahuivia vielä maassa ollessa lunta, mutta veikkaan, että oon tehnyt ekaa asua kuvatessa ihan samoin, miten välillä nykyäänkin eli oon heivannut huivin pelkästään itse asukuvista pois. Mulla ei oo meinaa tapana jäädyttää itseäni, vaikka haluaisinkin asun x pukea. Ensimmäinen asu ylsi suosikkeihin tavallisuudellaan, vaikkakin topista jouduin luopuun sen takia, kun se oli liian iso... Olin siis tyhmästi ostanut alesta koolla isomman topin, koska mä niiiin kovasti halusin sen, mutta olis mun jo tohon mennessä pitänyt oppia, että ei sitä tuu käytettyä liian isossa koossa. Onneks joku onnekas kirppistelijä löysi sen mun ja Anniinan syksyisestä kirppiskasasta! ♥

Toinen asu pääsi suosikkeihin erikoisen toppivalinnan ansiosta. Kuten postauksen otsikkokin kuuluu, niin tossa asussa komeilee mun eräs ihana pitsinen yöpaita, joka on myös todellakin ihana kesällä käyttää yöpaitana. Näin talvella taas tota ei tuu käytettyä yhtä paljon, joten sitä voi hyötykäyttää näinkin!

1 / 2 / 3 / 4

Eka asu ei oo yhtään semmonen, mitä yleensä pukisin, mutta silti rakastan tota asua ylikaiken. Haluaisin päästä käyttään tota mekkoa hieman useemmin, joten just mietin meniskö ihan överiks, jos kesällä yrittäisin yhdistää mekon mun käärmeennahkakuvioisten sandalettien kanssa. Toisaalta myös valkoset sandaletit on kolkutelleet mielessä jonkin aikaa, mutta saa nähdä tulisko moisia hommattua kesäksi. 

Asu, josta lukio-Heli olis riemuissaan on selkeesti toi toinen asu. Lukiossa olin ihan rakastunut erilaisiin jakkupukuihin ja jakku kuulukin suunnilleen joka asuun. Voisin myös sanoa, että mulla oli mitä jännemmissä väreissä jakkuja kaappi pullollaan! Rakkaus jakkupukuihin ei oo kaikonnut, mutta enää en ehkä lähtis miettiin tulevaa ammattiani sen mukaan, että saanko heittää suorat housut ja kauluspaidan päälle tmv., hah.

Kolmanteen asuun rakastuin kesän kynnyksellä ja nää asukuvat on mun koko vuoden lempparit! Järvi liplattaen elää taustalla kuvankin kautta ja helmat hulmuaa tuulen tuiverruksessa. Noissa asukuvissa on elämää enkä vaan tönötä epätoivosesti. Eli suosikkiasu ja suosikkiasukuvat samassa paketissa!

Mun ihana punanen liehumekko. ♥ Toiselta nimeltään tunnettu myös juhannusmekkona, jota en edes päässyt laittaan päälleni juhannuksena. Vääryys täytyykin selkeesti korjata seuraavana kesänä, joten saanen esitellä mun vuoden 2018 juhannusmekon!

1 / 2 / 3 / 4

Ensimmäinen asu on yksinkertasuutensa ja klassisuutensa ansiosta mun lemppari. Asu on ajaton ja voisin kuvitella pukeutuvani moiseen vielä vuosienkin päästä, jos tyyli ei tästä hirveen radikaalisti lähde muuttuun.

Asu, jossa halusin yhdistää kahta ihan erilaista kuviota onnistui mun mielestä täydellisesti. Itseasiassa, kun mietin mun kesän asuja, niin ensimmäisenä tulee mieleen heti juurikin toi toinen asukuva ja sen asu! Harmi, että talvella ei saa yhdisteltyä oikeastaan mitään yhtä kivaa, kun mun kaikki kengät on niin yksinkertasia, mutta tässä selkee todiste siitä, että kannattaa yrittää yhdistellä eri kuvioitakin, koska joskus ne saattaa yllättää positiivisesti.

Kolmannessa asussa komeilee mun ihana merinovillaneule, joka sytyttikin rakkauteni moisiin. Oon kumminkin yrittänyt hillitä itseni parhaani mukaan, koska suurimman osan ajastani oon viettänyt työpaidassa ja -liivissä, joten sillon ei valitettavasti jää aikaa kieriskellä monissa eri merinovillaneuleissa ja ne kerrat, kun niihin pääsee uppoutuun, riittää aika ainakin edes sille yhdelle lämmittävälle ihanuudelle. ♥ Voinhan sitten ens syksyks hankkia toisen kaveriksi, jos on tarvetta, mutta se on saletti, että uutena mun kaappiin eksyy enää ainoastaan juurikin merinovillaneuleita!

Neljännessä asussa ihastutti punasen ja sinisen yhdistelmä, joka tuntuu aina olevan ihan voittamaton. Tää asu lukeutuis taas luultavasti lukio-Helin lemppariasuihin ja muutenkin ootan innolla, että seuraavan kerran saan vetästä ton asun päälleni. Sen verran hyvät fiilikset tosta asusta tuli.

1 / 2 / 3 / 4

Koskiseikkailun sisäänkäynnin luona otetuissa kuvissa tykkään asun lisäksi myös tosta taustasta. Kaikessa väriloistossaan ihana, mitä niinkään mun asu ei oo väriensä tiimoilta. Väripilkkuna oli sininen kukkatoppi, joka on muuten tosi kaunis, mutta muu asu onkin pelkkää mustaa. Musta vaan on tuntunut hyvältä vaihtoehdolta viime kuukaudet ja verraten esimerkiks kollaasin vikaan asuun, niin selkeesti samalla linjalla ollaan jatkettukin joitain poikkeuksia lukuunottamatta.

Toisessa asussa halusin yhdistää mun kesän lempparihameen pienien epäröintien jälkeen syysasuun ja se onnistukin niistä epäröinneistä huolimatta tosi hyvin! Asun värimaailma ei ollutkaan yhtään niin sekava kuin ensin ajattelin ja noista asukuvista tulikin mun syksyn lemppareista lemppareimmat.

Mint&berryn villakangastakkia on näkynyt blogin puolella naurettavan vähän verraten siihen, että se on yks mun talven kulmakivistä ja rakastan sitä takkia. Sen oli hintanenkin ja alun alkujaan hankin ton mun vanhojen tanssien alla, jotta takki kävis suht hyvin myös mun ihanan mekon kanssa. Siitä lähtien ei ookaan kulunut talvea, jollon se ei ois säännöllisesti päätynyt ylle.

Nelonen onkin asu, jossa tunsin oloni ihan voittamattomaks juurikin vuosipäivänä. Hyvä asuvalinta siis moiselle päivälle. Jos sulla on hyvä olla sun kropassa, niin sitä on ihana saada korostaa myös vaatetuksen avulla! Tosin tääkin asu kesti hyvin turvotuksen sen jälkeen, kun oltiin käyty poikaystävän kanssa vuosipäivähamppareilla siitä huolimatta, vaikka näyttääkin kovin ihoa myötäilevältä.

Nyt mä vihdoin toivotan teille ihanaa uudenvuoden viettoa ja kuullaan taas pian! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti