EKAN VIIKON POSITIIVISET

Mikään ei oo arjen tohinassa tärkeempää kuin elämän positiivisten puolien tarkastelu sekä esille nostaminen kerta toisensa jälkeen. Välillä mulla on tapana miettiä kuluneen viikon tai kuukauden ihania juttuja uudestaan ja se on melkeinpä semmonen tapa, josta olis ihana saada ihan säännöllinen tapa, koska jokaisesta päivästä, viikosta ja kuukaudesta löytyy aina jotain positiivista. Joskus kuukausikin saattaa olla liian pitkä aika tiedostaakseen ne kaikki ihanat pienet jutut, jotka unohtuu liian helposti, joten liputan kiitollisuuspäiväkirjan pitämiselle korkeintaan viikon välein. Tässä onkin mun tän viikon positiivisuudet nyt mietittynä, vaikka varmasti joukkoon mahtuis vielä rutkasti muitakin ihania hetkiä, joita en enää muista.


Chailatte- ja asukuvaushetki Anniinan kanssa torstaina. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, päästä jutusteleen niitä näitä sekä saatiin napattua vielä ihanat kuvat kummallekin entuudestaan tuntemattomassa paikassa, johon on palattava uudemman kerran.

Torstaina kävin myös syömässä mun toisen ystävän kanssa pitkästä aikaa, vaikkakin pienen mutkan kautta. Päätettiin suunnata Lielahden Panchoon syömään eikä oltu kumpikaan katsottu aukioloaikoja, koska muisteltiin, että ei ne yleensä oo kovin aikasin kiinni menneet viikollakaan. Kurvattiinkin pihaan just sopivasti muutamaa minuuttia ennen keittiön sulkeutumista, joten ei kehdattu enää siinä kohtaa tilata safkaa, vaan suunnattiin Tammelan Panchoon.

Flashin uusin tuotantokausi Netflixissä, joka oli ihan huikee ja jonka vikat jaksot katottiin itseasiassa tänään. Myös Black Mirrorin uus kausi oli hyvä, mutta jokseenkin ehkä tylsä. Tykkäsin jokaisesta jaksosta, paitsi Metalhead oli jaksona mun mielestä sellanen, että olisin mieluusti voinut ne 41 minuuttia hyödyntää johonkin ihan muuhun...


Pitkään ja hyvin nukutut yöunet! Oon tällä viikolla antanut itseni nukkua niin pitkään, kun vaan haluankaan ja se on kyllä tehny terää. Rakastan herätä aikasin, mutta viime aikoina mulla on ollut aikalailla pelkkää iltavuoroa, joten sellaseks on myös rytmitkin taas mukautuneet.

Tän päivänen reissu Ikeaan ystävän kanssa, jonka viime näkemästä tuntu vierähtäneen ihan liian pitkä aika. Ikeasta lähtikin minikaktuskolmikko mukaan ja en vois olla niistä yhtään enempää innoissani!

Parhaimmat jutut tällä viikolla pyöri siis vahvasti ystävien, mun ja poikaystävän Netflix-hetkien sekä minikaktuksien ympärillä, joten voisin sanoo, että ei lainkaan huono viikko näin vuoden ekaks viikoks. ♥ 

Miten sun vuoden eka viikko vierähti?

2 kommenttia:

  1. Onpas kivoja kuvia tässä postauksessa♥ Noita kattoessa tekis vaan mieli jäädä sänkyyn makoilemaan kera kahvikupin ja kirjan :D Hih meidän chailatte- ja kuvailuhetki oli kyllä jees! <3 Mä en oo Flashia katsonutkaan, mutta pitää varmaan ottaa se katseluun- tai sitten i, kun muuten saattaa noi koulujutut jäädä vähemmälle huomiolle :'D Ikean minikaktukset ovat kyllä niiiiin suloisia♥ Mun pitäisi ehkä taas kotiuttaa niitä muutama, sillä mun kuuden hengen poppoosta on enää 2 jälellä... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit näistä! ♥ ;D Ja oii toi olis kyllä ihan parasta, että sais vaan makoilla sängyssä kirjan ja kahvin/teen kanssa. ♥ Ja se oli kyllä ihan paras! Täytyy ottaa uusiks taas pian. ♥ Kannattaa laittaa se katseluun heti, ku vaan on enemmän aikaa kattoo. ;) Oho, sulla on kumminkin pari säilyny hengissä hyvin, kuin vanhoja ne sun minikaktukset on?

      Poista