KEVÄÄN TO DO -LISTALLA

Tällä kertaa ei tehdä ämpärilistaa tai could do -listaa siitä, mitä haluaisin tänä keväänä tehdä, koska luultavasti moisiin aika ei tuu riittään, vaan tehdään to do -lista asioista, jotka todella tapahtuu tänä keväänä ja joihin mun tulis panostaa ihan 110%. Lista on täytetty siis ihan arkipäiväsillä asioilla kuin arvata jo saattaakin!


Tee niin paljon töitä kuin jaksat.

Tänä keväänä mun työmotivaatio on ollu superisti nousussa ja sitä entisestäänkin nostaa kokoajan lähestyvä muutto, jota varten yritän kerätä kaikki mahdolliset rahat talteen, mitä vaan irti saan.

Lue pääsykokeisiin.

Pääsykoematskut ilmestyy 27.3., joten siitä päivästä lähtien toukokuun alkuun saakka töiden lisäks oon nenä kiinni pääsykoemateriaaleissa. Tiedossa on siis varsin mielenkiintonen kevät, sillä en tiedä kuinka paljon tulee oikeastaan mitään muuta tehtyä, koska mulla on kova halu päästä kyseiselle alalle opiskeleen ja samalla on myös kova halu painaa duunia yhtä kovasti kuin tähänkin asti. Ehkä mä en kumminkaan onnistu kuukauden aikana polttaan itteeni loppuun, vaan tän vois ottaa vaikkapa semmosena energiaboostina töitä ja opiskelua kohtaan. Sit kumminkin toukokuun alun jälkeen saa taas hetkeks hellittää otetta koulun suhteen ja keskittyä ainoastaan töihin.

Ps. Mähän alotin tosiaan jo syksyllä lukeen sitä Mediayhteiskuntaa, mutta on niin mun tuuria, että just tänä vuonna se ei lukeudu materiaaleihin... :D

Löytää täydellinen kämppä. ♥

Pari onkin jo löytynyt, mutta ensin täytys niin mun kuin poikaystävänkin hoitaa muutamat muut akuutimmat jutut kuntoon ennen, kun on aikaa laitella hakemuksia meneen. Meidän tavotteena olis kumminkin heinäkuussa olla jo uudessa kodissa Tampereella. ♥


Noudata ihan viimeseen asti ruokavalioo äläkä unohda treenejä!

Mä oon tosiaan nyt neljättä viikkoa vähentänyt jatkuvasti hiilareita sekä syöny puhtaasti. Enää ei ees oikeastaan tee mieli herkkuja tai muuta höttöö näin yli kolmen viikon jälkeen. Mun tavotteena ei ollu laihduttaa, koska oon mielestäni tosi hyvissä mitoissa enkä tiedä onko se tavotteellisesti fiksuakaan mun taustalla, kun se on aikoinaan ollu lähes pakkomielle. Pitkälle on onneks tultu niistä ajoista ja oon ilonen, että voin sanoa olevani jopa onnellisempi yli 50-kilosena, mikä oli suunnilleen mun suurin pelko sillon aikoinaan.

Vaikka tavotteena ei ollutkaan laihduttaa, niin silti oon laihtunut kolme kiloa ja ei kyllä sekään haittaa lainkaan, sillä turha turvotus on lähtenyt eikä päivänkään aikana ilmestyvä turvotus eroa aamumahasta niin radikaalisti, mitä aiemmin. Pakko tosin myöntää, että säännöllisestä treenaamisesta mun on tosi vaikee pitää kiinni. Viime viikolla treenit kaatu alkavaan flunssaan, joka meni onneks levolla ohi, joten tällä viikolla mennään vähän paremmalla yrityksellä treenien suhteen.

Muista pitää pääsäreihin lukemisen ja töiden teon lisäks vähän rennompia päiviä aina, kun siltä tuntuu!

Treffaa kavereita tai tyhjennä päätä Netflixiä katsellen välillä, mutta muista kumminkin, että tosiaan yli kuukauden ajan ykkösjuttuna on vaan ja ainoastaan ne pääsykokeet ja työt. Muita ei-niin-kiireellisiä juttuja ehtii duunaileen toukokuussa pääsykokeiden jälkeen töiden ohella, kun aikaa on taas enemmän!

Käy ostamassa uudet juoksukengät ja -trikoot.

Mullahan tosiaan on jo parit lenkkarit, mutta oon kävellyt töissä molemmat pilalle ja melkein jo rikkinäisikskin, vaikka viime vuonna Addut ostaessani lupasin, että niitä käytän vain lenkkipoluilla. No niin vaan nekin päätyi Niken lenkkareiden tapaan työkengiks, joten tosiaan ne lenkkilenkkarit on taas etsinnässä. Tällä kertaa ne ei kyllä vahingossakaan eksy mun mukana töihin, vaan on tarkotettu pelkkää lenkkeilyä varten!

Myös mun ainoat mustat, pitkät juoksutrikoot alkaa oleen näin viiden vuoden jälkeen sen verran kuluneet, että olis aika ostaa jotkut uudemmat ja ylipäätään toiset kaveriksi. Jo pari vuotta sitten huomasin, että tosiaan niissä trikoissa on joskus vielä lukenut sivulla Reebok, mutta siitä ei oo enää  vuosiin ollu yhtään mitään jäljellä... :D Ajattelin kuluttaa noi trikoot ihan puhki, mutta kaverin ne on tarvinnut jo pitkän aikaa, koska yleensä en tykkää pyörittää lähes tyhjää konetta yhtä tiuhaan tahtiin kuin niitä trikoitakin tarvis.


Mee nyt jo vihdoin sinne kampaajalle!

Mä oon jo abivuodesta asti suunnitellut leikkauttavani tän mun reuhkan lyhyeks, mutta enpä oo jaksanut tehä vieläkään mitään asian eteen. Täytyy muutenkin vähän priorisoida menoja ja kattoo, että missä kohtaa kevättä tai kesää olis mahis päästä freesaan hiuksia, mutta toivotaan, että jostain löytyis siihenkin muutama pennonen pian.

Löydä sopivat aurinkolasit.

Vihaan aurinkolaseja ihan vaan siitä syystä, kun mun kasvoihin ei vaan sovi mitkään. Ei siis yhtään mitkään, koska kaikki mallit on käyty miljoonasti kokeilemassa läpi. Tänä keväänä haluaisin kumminkin löytää sellaset arskat, jotka oikeesti näyttäis hyvältä mun kasvoilla, panostaa niihin yhtiin täydellisiin ja tosiaan moiset joudun vahvuuksilla hommaan, koska oonhan likinäkönen ilman. Aurinkolasit on kumminkin ajaessa tosi tärkeet ja mieluusti en näkökenttä blurrattuna lähtis halppisarskoilla liikenteeseen!

Lisää joogaa. ♥

Viime keväänä käytiin Anniinan kanssa aika tiuhaan tahtiin joogailemassa ja nyt sovittiin, että voitas taas alkaa sillon tällön käymään ihan joogatunnilla. Kotona tykkään joogata myös, mutta tunneilla on aina se oma fiiliksensä ja keskittyminenkin on ihan eri luokkaa. Täytyy varmaan uudesta kämpästä varata joku nurkkaus ihan vaan mun joogailuille, niin saa saman fiiliksen pidettyä kotijoogassakin.


Mua jotenkin huvittaa, kun puolet ton kuvausreissun asukuvista oli sellasia, joissa pitelen piposta muuten vaan kiinni tai laitan sitä oikeesti paremmin. Toisaalta nekin on silti ihan kivoja ja etenkin jälkimmäinen edellä mainitun kaltainen kuva tässäkin postauksessa on yks mun lempparikuva tältä talvelta.

Millanen teidän kevät tulee oleen? Onko tiedossa opiskelua ja/tai töitä? Entä onko täällä muita, joilla kevät sisältää lähinnä pääsykokeisiin lukua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti