LAADUKASTA LUONNONKOSMETIIKKAA ALLE 15 EUROLLA

Pohdin taannoin viimeisimmän suosikkipostauksen ajankohtaa, josta tuntuu vierähtäneen jo reilusti aikaa, kun en edes muista moista lainkaan. Sinä aikana on siis mitä luultavammin ehtinyt kertyyn kasa uusia suosikkeja, joista kaikista en oo edes tullut blogiin asti mainitseen, vaikka aihetta oliskin. Nyt kumminkin kokosin kuusi tän hetkistä suosikkia kasaan ja kaikista näistä oon maksanut alle 15 euroa, joistain jopa reilusti vähemmänkin. Yleensä haluan suosia tässäkin suomalaista, mutta valitettavasti oon ollut tosi laiska enkä oo jaksanut raahautua Ruohonjuureen tuotteiden loppuessa, vaan suurin osa on ostettu ihan perus hypermarkettien luonnonkosmetiikkahyllyiltä. Tässä siis hyviä suosituksia sulle, joka etsit laadukasta, mutta suht halpaa luonnonkosmetiikkaa.


LAVERAN GLOSS & BOUNCE -SHAMPOO SEKÄ -HOITOAINE

Meidän lähimarketeista ei valitettavasti löydy palashampoita, joten ostin eräällä kauppareissulla Laveran pesuaineet testiin. Nää tuoksuu tosi ihanilta ja oon myös tykännyt siitä, miten pehmeeks hiukset tulee näillä pestäessä. Voisin suositella tätä komboa sellaselle, jolla hiuslaatu on karheempi ja hiukset on helposti takkuuntuvat. Plussaa antaisin myös tosi söpöstä ulkonäöstä! Taisin maksaa kumpaisestakin noin 7 euroa eli yhteensä 14 euroo uppos näihin.


MOSSAN KOSTEUTTAVA PÄIVÄVOIDE SEKÄ PUHDISTAVA MISELLIVESI

Siis taas kerran mä vasta kotona katselin vähän tarkemmin kauppareissun jälkeen, että ostin Mossan kosteuttavan päivävoiteen, joka on tarkotettu ikääntymisen viivästymiseen... :D Onhan se hyvä startata tällä saralla tarpeeks ajoissa, nimittäin tuotesarja on kumminkin tarkotettu yli 20-vuotiaille naisille, joten oon mä jo siinä tapauksessa tuotteen kohderyhmässä! Tosiaan päivävoide oli ainoa laatuaan lähimarketin valikoimassa Mossalta, joka sopi mun ihotyypille ja nyt oonkin saanut todeta sen ihan lemppariks. Iho pysyy kosteutettuna ja rasva imeytyy tosi nopeesti. Etenkin miselliveden ja päivävoiteen komboon oon tykästynyt. Iholle jää ihanan fresh fiilis! Tää tais maksaa vajaat 15 euroa.

Misellivesi on jo pitkäaikainen suosikki ja taitaa olla kaiken kaikkiaan kolmas pullo laatuaan. Tällä saa samanaikaisesti puhdistettua ihon ja meikin sekä tuote kosteuttaa ja toimii myös kasvovetenä! Tykkään myös siitä, että misellivettä voi käyttää niin huulille kuin silmänympärysihollekin. Misellivesi on hinta-laatusuhteeltaan tosi halpa, sillä se maksaa vain kympin!


URTEKRAMIN KÄSIVOIDE

Totesin eräs päivä käsirasvaa etsiessäni kaappien syövereistä, että mullahan ei muuten moista ole. Kädet vaatii kumminkin kovilla pakkasilla jatkuvaa rasvailua, joten Cittarista bongasin tällasen ruusun tuoksusen luomuvoiteen. Hintaa tällä ei ihan hirveesti ollut, sillä vajaa 5 euroa ei ihan hirveen suurelta summalta tunnu siihen nähden, että kädet pysyy kuosissa.


URTEKRAMIN ALOE VERA -PALASAIPPUA

Hintansa ansiosta mun ehdoton lemppari ja vieläpä lisäksi kyseistä palasaippuaa löytää suunnilleen jokaisesta Prismasta sekä Cittaristakin, joten sun ei erikseen tarvii lähteä metsästään tätä muualta. En muista maksoinko palasaippuasta jopa vajaat 2 euroa, mutta yli kolmea euroa en oo tästä koskaan tainnut maksaa. Palasaippuakin on mun laskujen mukaan jo kolmas laatuaan ja toimii hyvin ihan suihkusaippuana. Rakastan saippuan tuoksua ja iho jää pesun jälkeen ihanan pehmeeks. ♥ Voisin suositella tätä sille, jonka ihoa kivistää ja kuivattaa synteettiset nestemäiset saippuat.

Ihanaa, taas kerran aurinkoista päivää! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti