7 x IHANA MAANANTAI

Nimittäin viime maanantai, joka mulla sattui oleen vapaapäivä! Ensin mietin postaavani teille päivästä my day -tyylisesti, mutta se oli loppujen lopuks aika tylsä, kun ei varsinaisesti tullut tehtyä mitään kummempaa. Uskon silti monien olevan samaa mieltä, kun väitän tommosten rentojen maanantaiden olevan vaan ihan parhaita. ♥ Tää maanantai tuleekin kuluun vähän erilaisissa merkeissä, kun tiedossa on pääsykokeisiin lukua ennen töitä ja tosiaan vielä lisäks työpäivä, mutta aika levollisin mielin oon silti ainakin toistaseks.


♥ Aikaisin herääminen oli hyvä idea, sillä ehdin viime maanantaina ennen päivän menoja postaileen blogin puolelle pitkästä aikaa. Siihen postaukseen pääset tästä!

♥ Kun huulille pääsee tuote, joka näyttää hyvältä kuivillakin huulilla. Viime maanantaina mun huulet oli ihan korput rasvaamisesta huolimatta, joten Cliniquen Bountiful Blush pelasti tilanteen ihmisten ilmoille suunnatessa.

♥ Kahvi pelasti mut päikkäreiltä nimittäin pilkin aika tiuhaan tahtiin iltapäivästä, mutta sen voimalla jaksoi iltaan asti, vaikka puhti alkokin loppua noin muuten ja taisin aikalailla koomata sohvalla yrittäen kerätä energiaa tuloksetta.


♥ Kävin tekemässä parit ostokset Sokokselta ja tää kombo onkin nyt viikon ajan ollut testissä vaikuttaen erittäin lupaavalta.

♥ Maistoin myös ekaa kertaa elämässäni pashaa ja oon ilonen, että maistoin sitä nyt, jotta mun ei enää koskaan tarvii miettiä, miltä se maistuu ja ei toivottavasti koskaan enää tarvikaan syödä sitä. 


♥ Kumpparit tuli korkattua tänä vuonna ekaa kertaa, sillä lämpimän sunnuntain jälkeen meitä siunattiin sateisella maanantailla. Kaikki, jotka mua vähänkään tuntee tietää, että mä rakastan sadepäiviä. Asu oli aika basic ja siitä onkin varmaan tulossa jossain kohtaa enemmän kuvia, kun vaan aikaa liikenee niiden muokkaamiseen ja postauksen kirjottamiseen.

♥ Päällimmäisinä fiiliksinä oli väsymys ja onnellisuus. Aika samalla linjalla mennään tänäkin maanantaina miinus toi väsymys, koska aikaisen heräämisen sijaan nukuin ihanat yheksän tunnin unet!

Tsemppiä maanantaihin ja alkaneeseen viikkoon! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti