TENNARIKAUSI STARTATTU

Moikka pitkästä aikaa! Aika on kulunut hyvin työpainotteisesti ja kaikki vapaa-aika, mitä on liiennyt on luettu pääsykokeisiin välillä jopa huilatenkin. Aika hurjia päiviä on tullut vedettyä, kun eka oon ollut pisimpinä päivinä kaheksan tuntia töissä ja sen jälkeen oon saattanu lueskella jopa sen neljä tuntia pääsykokeisiin, joten vähemmästäkin on ollu jonkinlaista väsymystä ilmassa jo kuluneena viikonloppuna. Lauantaina töiden jälkeen ja eilen halusin sit ihan suosiolla höllätä pitäen vapaapäivät lukemisesta, jotta tänään jaksaa taas energiaa puhkuen napata pääsykoematskut kansioiden kätköistä ja antaa sen 110% lukemiseen.


Eilisen vapaapäivän ansiosta sain viimeinkin tehtyä myös blogijuttuja muun muassa napsimalla poikaystävän kanssa nämä tässä postauksessa komeilevat asukuvat Ikea-reissun jälkeen, kun käytiin metsästämässä meille uudet tyynyt. Vissiin niinkin pitkä aika oli kulunut kuvien muokkailusta, että mun Lightroom ei enää tallenna kuvia automaattisesti samassa koossa, missä ne tänne blogiinkin haluan laittaa ja huomasin sen vasta nyt, kun lisäsin ekan kuvan postaukseen... Illalla käytin myös monta tuntia ulkoasun muokkaamiseen, koska en vaan ollu siihen millään tapaa enää tyytyväinen ja se oli ihan tylsäkin. Vielä tämäkin vaatis hiomista, mutta antaa olla siihen asti kesken, kun keksin, mitä sille voisin vielä tehdä.


Eilisen vapaapäivän ja kymmenen lämpöasteen ansiosta tuli kaivettua myös uudet slip onit vihdoin käyttöön, vaikka ne aiemmin keväällä korkattiinkin jo eräissä työpippaloissa. Hurahdin jokunen kevät sitten valkosiin slip oneihin ja ensimmäiseni ostinkin H&M:ltä. Kovan käytön takia ne tuli tiensä päähän jo viime kesänä, joten nyt piti satsata uusiin. Nää nahkaset yksilöt tilasinkin alkukeväästä Zalandolta.


Uusien kenkien kaveriks pääsi tällä kertaa aika basic asu, kun jalkaan vedin farkkuhameen sekä sukkikset, koska ihan niin suurissa lukemissa ei huidella, että niistä uskaltaisin luopua toviin. Paidaksi ihan perus t-paita ja takiksi kävi hyvin pelkän t-paidan päälle näilläkin lukemilla toi paksu Gina Tricotin shearling takkia muistuttava, vaikka tosin tuli ehkä vähän turhan kuuma meikäläiselle.


Asusta kukkaruukkuun taas kerran; meidän asunnon etsintä ei oo saanut ainakaan toistaseks mitään uusia käänteitä, mutta toivo siihen, että pian päästäis muuttaan on kova. Saa nähdä millon se sit on mahdollista ja millon tulee se täydellinen kämppä vastaan, jonka kohdalla ei enää edes halua empiä. Tämän lisäks ollaan erään ystävän kanssa suunniteltu reissua Köpikseen ens kuuks nimittäin saattaa olla, että mulla on eka kesälomaviikko jo silloin, mutta lomaviikot vahvistuu vasta vähän myöhemmin, joten niistä saadessa jotain infoa lähtee lentoliput heti ostoon. Olis ihana päästä jo toukokuussa lomaileen edes sen viikon verran pitkästä aikaa reilusti yli vuoteen, sillä viimesin pidempi loma (eli tosiaan sillä pidemmällä lomalla tarkotan just viikkoa, heh) mulla sijottuu siihen aikaan, kun olin vielä koulussa.

Mitäs sulle kuuluu? Entä mitä oot mieltä uudesta ulkoasusta? Mulle saa heittää tästä parannusehdotuksia. Ihanaa alkanutta viikkoa ja maanantaita! ♥

2 kommenttia:

  1. Ihanan keväinen asu, kyllä on jo ikävä tennareita ja farkkuhameita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Onneks ne on saanu kaivella kaappien syövereistä. ♥

      Poista