MÄ OON NIIN ZEN

Toissapäivänä mulla meni pieni tovi sisäistää, että pitkästä aikaa oon ihan oikeesti lomalla. Pohdin, että osaankohan ottaa seuraavat 11 päivää iisisti lomaillen, kun viime kerrasta on kulunut pian puolitoista vuotta. Usein mulla vierähtää vapaapäivät sekä vapaa-aika hoitaen omia asioita sekä auttaen äitiä ja isää, joten välillä on tosi vaikee yrittää pelkkinä vapaapäivinä rentoutua ja asennoitua siihen moodiin, että nyt todella on vapaapäivä.


Eiliselle jouduin vähän pakostakin oleen keksimättä yhtään mitään koko päivälle, sillä meidän kulkupeli suuntas huoltoon ja päivän suunnitelmissa oli ainoastaan pyykkivuoren minimoimista, ensi viikon asujen pohtimista ja muuta kotipuuhastelua, joka kuulostaa kieltämättä tosi ihanalta! Ensi viikon asujen pohtiminen jäikin tälle päivää, kun olin päivällä ihan naatti luultavasti tästä allergiasta johtuvan väsymyksen takia. Tehtiin muuten myös ihanan freshiä safkaa, nimittäin lohta, lohkoperunoita sekä salaattia. ♥


Tällasina ihanina aurinkoisina päivinä tulee aina niin huono omatunto, jos viettää koko päivän sisätiloissa. Toisaalta taas sain pitkästä aikaa kunnolla happee, kun päivän ainooks reissuks osottautui kauppareissu ja sai todella vierottautua siitepölystä. Pärjäsin päivän ilman yhtäkään ylimäärästä allergialääkettä eikä nessupakettikaan kokenut hirveetä katoa päivän mittaan, mikä on aina tosi hyvä juttu!


Nyt mun pitäskin suunnata valmistautuun sekä keittään kupposen kahvia, suunnitella ens viikon asuja, miettiä asua myös täksi iltaa, kun ollaan suuntaamassa työporukalla keilaan ja sen keilauksen jälkeen mennään poikaystävän kanssa hänen synttäreidensä kunniaks hieman etukäteen syömään. Mä siis tosiaan lähen poikaystävän synttäripäivänä sinne Köpikseen, joten täytyyhän mun jotenkin hyvittää se. 


Me muuten käytiin Jennyn kanssa kahvilla ja räpsimässä kuvia Hatanpään Arboretumilla tiistaina. ♥ Nää kuvat on siltä reissulta! Oli tosi ihana päivä, tuli höpöteltyä kaikesta maan ja taivaan väliltä sekä nautittua tosta ihanasta säästä. Lisää tällasia päiviä tälle kesää. ♥

2 kommenttia:

  1. Oli kyl ihana päivä tuolla arboretumissa ja toivottavasti saadaan onnistuu noissa maisemissa se piknikkikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Ja täytyy alkaa suunnitteleen myös sitä piknikkiä. ;)

      Poista