BLOGITIIMI - VIIME AIKOJEN PARHAAT

Kesäkuun ensimmäinen lauantai tarkottaa taas tuttuun tapaan blogitiimipostausta, johon haluttiin tällä kertaa fiilistellä viime aikojen parhaimpia juttuja. Niitä on kieltämättä kertynyt aika tiuhaan tahtiin ainakin itselläni ja toivottavasti myös muillakin. Näistä säistä on nautittu ja oon jotenkin tosi onnellinen siitä, mitä tällä kesällä saattaa olla annettavanaan. Jos viime kesä oli paras, niin tämä on varmasti parempi ja jo itse Köpiksen reissu seuroineen kaikkineen teki kesän alusta ihan huikeen! Postausidea me saatiin tästä Saijiksen postauksesta.


Tunne - Onnellisuus. Talvi oli tosi pitkä ja ekaa kertaa koskaan tuntu siltä, että pimeys tavottaa tänä vuonna myös mutkin. Väsymyksestä ja alakulosta selvinneenä koin pitkästä aikaa onnen hetkiä lukiessani pääsykokeeseen ja tajutessani samalla sen, kuinka onnekkaassa asemassa oon, kun mulla on mahdollisuus tavotella hyvältä ja oikeelta tuntuvia juttuja. Tajusin myös sen, että opiskelu tekee mut ainakin tällä hetkellä onnelliseksi, vaikka oonkin onnellinen myös kaikesta muusta mun elämässä. 

Meidän työpaikan keilausillassa olin onnellinen siitä, kuinka hyvä työporukka meillä on ja miten onnekas oon, että päädyin juuri osaksi sitä poppoota oikeessa ekassa työpaikassani. Köpiksen reissulla olin onnellinen siitä, että mulla on Lenin kaltainen ystävä, jonka kaa tehtiin meidän reissusta ihan huikee ja hauska, vaikka voisin väittää, että myös väsymys oli osakseen syynä välillä vähän levottomiinkin juttuihin (mutta nehän on niitä parhaita juttuja!!). Onnellinen olin myös siitä, että joku odotti mua täällä Suomessa kotiin. Voisin vaan jatkaa tätä listaa... :D

Kauneusjuttu - Varmaan meikittömyys, koska on niin paljon freshimpi olo ilman meikkiä näillä säillä! Se toivottavasti myös heijastuis ihon kuntoon, sitä siis odotellessa.

Tekeminen - No selkeesti kahvitreffit Tampereella! Jennyn kanssa käytiin Arboretumissa pyörimässä ja ihanassa kesäkahvilassa kuten tässäkin postauksessa mainitsin ja eilen käytiin erään toisen ystävän kanssa Pyynikin näkötornilla munkkikahveilla sekä pyörittiin hetki Pyynikin metsissä irtojätskien kanssa.


Näky - Kun uudet työvuorolistat näyttää pelkkää kesälomaa. Vaikka kuinka tykkäisit siitä porukasta, jossa työskentelet, niin onhan loma aina loma. Mun loma pitää sisällään kotimaan matkailua, aikatauluttomia päiviä, kirjoja sekä Netflixiä. Kuulostaa hyvältä, eikö? Haluan päästä vähän samoihin viboihin, mitä yläkouluaikojen kesälomilla, kun oli mahikset lukee kirja kannesta kanteen saman päivän aikana eikä tarvinnut koko päivänä vaihtaa pyjamaa pois päältä.

Hetki - Voisin väittää, että elämäni ekat lennot oli parhaimpia hetkiä. Mä rakastan kulkea bussilla, junalla ja autolla, joten voin sanoa nyt saman pätevän myös lentomatkustamiseen, sillä korkeuksista saa ihailla maisemia välillä vähän eri perspektiivistä verraten muihin kulkupeleihin. Tykkäsin tosin enemmän lennosta Suomeen, sillä silloisen laskeutumisen ajan mua ei sattunut korviin.

Kohokohta - Koko Köpiksen reissu tietenkin! Ekasta reissupäivästä voit käydä lukemassa täältä ja muut postaukset ilmestyy parin seuraavan viikon aikana matkapäiväkirja -tunnisteen alle.

Suunnitelma - Kesän suunnitelmat, jotka on aikalailla lyöty jo lukkoon ja tiedossa olis alustavien suunnitelmien mukaan kaupunkireissuja ystävien kanssa, ainakin yksi potentiaalinen festaripäivä, reissu Viikinsaareen sekä roadtrip poikaystävän kanssa Yyteriin ja Porin rannikolle sekä toinenkin reissu Yyteriin parhaimman ystävän kanssa. Niin ja suunnitelmana lopuille päiville (etenkin varmaan suurimmalle osaa lomapäivistä) on myös se, että suunnitelmaa ei oo.


Asuste - Semmonen ihana, iso hellehattu, jonka bongasin jokunen aika sit Stockalta! Harmi vaan, että en oo vielä kotiuttanut sitä... Mutta se on ajatuksen tasolla ollut paras asuste ja toivottavasti tän kesän aikana saan aikaseks myös ostaa moisen, koska oon mieleni sopukoissa yhdistänyt sen suunnilleen jokaiseen asuun, joka mulla on ylläni ollut. Ps. Tilasin äskön Mint&berryn kestävän kehityksen hellehatun, joka oli ihan samanlainen, mutta vaan kierrätettävästä matskusta. Täytyy toivoo, että on ihan yhtä ihana livenäkin! ♥

Huomio - Kuvissakin näkyvä kaunis auringonkukka, joka kiinnitti mun huomion tänään laittaessani töissä kukkia näytille. Olihan moinen sit pakko kotiuttaa, kun en oo koskaan aiemmin kokenu näin pakonomasta tarvetta ostaa yhtäkään kukkaa! Seuraavana tavotteena onkin pitää se hengissä...

Juoma - Kookosvesi lasipullossa. Pahvipakkauksessa ja tölkissä myytävät kookosvedet ei oo lainkaan yhtä hyviä ja freshejä maultaan kuin lasisessa pullossa myytävät kookosvedet. Harmikseni en vaan muista enää sitä merkkiä... Etenkin näille säille ihanan virvottava juoma, kun ottaa suoraa jääkaapista! ♥

Käy lukemassa muidenkin tyttöjen viime aikojen parhaista jutuista! ♥

Jenny  Anniina  Sini  Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti