ASU KAHDESTA KIRPPISLÖYDÖSTÄ

Aurinkoista alkanutta heinäkuuta! Heinäkuu on ihanaa aikaa, sillä mä saan kahden viikon ajan nauttia vielä lomasta, joka tuntuu näin viikonkin lomailun jälkeen jo tehneen tehtävänsä, mutta jonka silti toivoisin tällä hetkellä jatkuvan loputtomiin. Pitkään valvotut illat, kauniit auringonlaskut, valvominen auringonlaskusta auringonnousuun, rauhalliset aamut, aikatauluttomuus, suoratoistopalveluiden suurkulutus... Lista voisi jatkua loputtomiin, mutta onko mitään ihanampaa?


Heinäkuussa on myös tiedossa ainakin yks festaripäivä tai tarkemmin ilmaistuna festari-ilta, sillä suunnataan porukalla Tammerfesteille erään työpäivän jälkeen fiilisteleen Nylon Beatia, jota ootan ihan älyttömästi! 

Tässä kuussa mä täytän myös 22 vuotta eikä muuten tunnu yhtään siltä. Oon edelleen se tulevaisuudesta tietämätön, jatkuvasti pieniäkin päätöksiä ikuisesti pähkäilevä mini-Heli, joka kuvitteli jo 22-vuotiaana tietävänsä elämästä kaiken. Elämä ja ikä yllätti, sillä tiedän tähän mennessä hyvin vähän yhtään mistään, mikä on toisaalta ihan kivakin juttu, mutta toisaalta taas en tiedä. Synttärit tosin on aina ainakin hyvä syy juhlia ja 22 on varmasti hyvä ikä.


Mulla kävi eräällä viikon takaisella kirppisreissulla hyvä säkä, kun bongasin taas kerran Radiokirppikseltä aivan ihanan mekon, joka onkin yks näistä keinokuitusista kirppislöydöistä, joista viime postauksessakin mainitsin. Tän mekon kohdalla en osaa edes tuntea huonoa omatuntoa, sillä tällasta rennompaa (joka mun kohdalla vissiinkin tarkottaa siis kaikkea, mikä ei oo ihonmyötästä, hahah), tummaa mekkoa olinkin etsinyt. Nappien ja kenkien avulla tästä saa muokattua juhlavamman tai arkisemman, joista tää mun versio on joku välimalli. Tän asun heitin ylleni ihan tavallisena lomapäivänä, mutta voisin kuvitella asun soveltuvan myös ihan toimistolookiksi tai illanistujaisiin.


Monikäyttöisiä molemmat löydökset olivat taas kerran, sillä voisin mekkoa kuvitella käyttäväni ajattomasti ympäri vuoden ja mustat klassiset avokkaat taas on huikea kolmen euron löydös ajatellen niin arki- kuin juhla-asujakin. Noi onkin yllättävän mukavat kävellä ja eräs ihana nainen tokas mulle  samaan syssyyn nähdessään mun erittäin hienot testikävelyt keskellä Radiokirppiksen käytäviä ja kysyessään kenkien hintaa, että hyvältä se kävely näytti, joten tosi hyvä löytö vieläpä tohon hintaan! Jonkun selkeesti käyttämättömät popot ja hintalapun mukaan uusi mekkokin sai uuden kodin, jossa niille yritetään kerryttää mahdollisimman monta käyttökertaa. 

Yhden roska on toisen aarre.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä löytöjä oot tehnyt! Mä käyn aina Etelä-Pohjanmaalla vieraillessani kirpputoreilla, koska kirpputorit on ainakin musta niin paljon parempia siellä, kuin täällä pääkaupunkiseudulla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyl ihanat löydöt! ;) Mä oon huomannu sen, että isommissa kaupungeissa kirppareilta on tosi vaikee tehä semmosia oikeesti kirpparihintasia löydöksiä. :D Just Tampereellakin tunnutaan pyytävän joskus ihan tosi suuria hintoja siihen nähden, et se tuote ei ole uus. Toki itsekin pyysin hyvässä kunnossa olevista vaatteista jopa 10 euroo, mutta ei oo kauaakaan, kun näin (täydellisen) jakkupuvun 80 euron hintaan, mikä tuntuis tosi suurelta summalta kuluttaa kirpparilöydökseen.

      Poista