THIS OR THAT -KESÄVERSIO

Huikeeta tiistaita! Tähän synkkään sekä sadetta lupailevaan harmaaseen päivään on hyvä heittää vähän pirteempää haastepostausta. Viimesimmät päivät oon kuluttanut visusti Sinkkareiden parissa, joten tänään, jos joskus saan tehdä moista kerrankin hyvällä omatunnolla kuunnellen samalla sateen ropinaa. Ihan parasta siis.


Lippis vai lierihattu

Jos tähän luetaan myös mun maailman ihanin paperinen hellehattu, josta en oo muuten vieläkään saanut räpsittyä kuvia! Ehkä sit ihan viimestään Porin reissulla.

Pehmis vai jäätelöpallo

Herneet vai mansikat

Meikäläinenhän on allerginen herneille, mikä on vähän harmi, sillä lapsena niitä tuli mussutettua eikä maussakaan ollut valitettavaa. Tosin mun on silti pakko todeta, vaikka voisinkin vedellä herneitä napaan ilman pelkoa hengitysteiden paisumisesta valitsisin silti mansikat. Mun kesäherkkuna on tällä hetkellä paloteltu vesimeloni ja mansikat sekasin.

Palju vai järvivesi

Mä todella haluaisin oppia taas uimaan järvivedessä, mutta viime kerta tais olla yläkoulussa. Nykyään tulee mietittyä liikaa veden puhtautta ja jollain tasolla kammoksun vesistöjä. Niitä on ihana katsella, mutta en koe olevani mukavuusalueella uidessani tai paatteillessa. Tänä kesänä ajattelin kumminkin kohdata mun järvipelon ja uuden uikkarin saattelemana astella ekaa kertaa melkein kymmeneen vuoteen taas järveenkin uimaan! Pienenä faktana muuten; tiesittekö, että mikromuovia löytyy tätä nykyä myös meidän järvistä jopa yhtä paljon kuin Itämerestä. Pelottavaa miettiä kuinka suuri osa tosta päätyy juomaveden kautta meidän kehoon.

Grilliherkut vai kesäkeitto

Jos on pakko valita jompi kumpi, niin grilliherkut! Syön joo grilliruokaa sillon, kun on tarjolla, mutta se ei ehkä silti olis mun ykkösruoka näin kesällä.


Mökki vai teltta

No mökki, koska en oo kertaakaan vielä tähän ikään mennessä ennättänyt telttaileen! Varmaan sekin täytyis kokea joskus.

Varjo vai auringonpaiste

Rakastan iholle lämpöä hohkaavaa auringonpaistetta, mutta edes suorassa auringonpaisteessa ollessani harvemmin palan saatika rusketunkaan, joten en ikinä tiiä millon oon ollut liian kauan auringossa, joten sen puolesta taas varjo. Sen takia oon muuten aina ihan lakananvalkea, kun on oikeastaan ihan sama kuinka kauan auringossa oon keskellä päivääkin, kun en pala tai rusketu. Tänä kesänä se on tullut todistettua jo muutamiakin kertoja.

Kesäsade vai kesätuuli

Sade tietenkin! Mitään muuta en rakasta ja fiilistele yhtä paljon. Joskus jopa kesäsade voittaa ne aurinkoisemmat päivät.

Lavatanssit vai festarit

Jos vaan vihdoin saisin aikaseksi suunnata lavatansseihin, niin veikkaisin niiden olevan enemmän mua kuin festarien. Toisaalta taas festarit on kans hauskoja ja niilläkin täytyis käydä enemmän.

Roadtrip vai riippumatto

Tällä hetkellä mä vastaan roadtrip, koska onko mitään ihanampaa! Odotan innolla mun ja poikaystävän reissua Porin rannikolle.


Hiirenkorvat vai syreenintuoksu

Syreenintuoksu on virallinen kesän tuoksu, joten tarviiko tätä edes sen kummemmin selitellä.

Mato-onki vai golfmaila

Kumpikin on meikäläiselle lähes täysin tuntematon väline, mutta minigolf on mun lempparipuuhaa, joten taidan siis valita golfmailan.

Millasia vastauksia sulta löytyy tähän kesähaasteeseen? ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti